Met welke collega drink jij een biertje op ''Dag van het Bier? #Vrijmibo

21 juli 2022

Met welke collega drink jij een biertje op ''Dag van het Bier? #Vrijmibo


Vandaag is het 5 augustus en dat belooft een mooie dag te worden! WAnt het is dan namelijk de Internationale Dag van het Bier. Op een vrijdag nog wel. Wat een timing, vind je niet? Want wat is er nou leuker dan deze feestdag tijdens de vrijdagmiddagborrel te vieren met je collega’s? 

De geschiedenis van bier
Voor we het eerste biertje open trekken, duiken we eerst even de geschiedenisboeken in: bier is een eeuwenoude drank die duizenden jaren geleden is ontstaan in het Midden Oosten. Uiteindelijk is het gouden gerstenat richting Europa gekomen. En daar zijn wij tot de dag van vandaag erg dankbaar voor. Tot zover deze korte, maar krachtige geschiedenisles. 

Vier de vrijdag, vier het bier!
De komst van bier naar Europa is natuurlijk al een feest op zich. Maar tijdens de Dag van het Bier vieren we het gewoon nog eens extra. Zeker omdat het op de Dag van het Bier ook nog eens vrijdag is: de dag van de vrijmibo! Je kent het fenomeen wel, toch? Onder het genot van een lekker koud pilsje flauwe verhalen en weekendplannen uitwisselen. Dát is de vrijdagmiddagborrel! En dat het dit jaar samenvalt met de Internationale Dag van het Bier, dat kan natuurlijk geen toeval zijn! Stuur dus alvast een uitnodiging naar jouw collega’s en zet het bier koud!

Vakantie inluiden
Aangezien voor veel mensen de zomervakantie voor de deur staat, is de Internationale Dag van het Bier ook een mooi moment om samen de vakantie in te luiden. Om je alvast onder te dompelen in de vakantiesferen, kies jij dit jaar gewoon voor een buitenlands biertje. Trek bijvoorbeeld een lekkere Italiaanse Peroni, frisse IPA of een fijn Duits Weizenbiertje open. Als je zo niet in de vakantiemood komt, dan weten wij het ook niet meer…

Kantoor met ruimte voor een borrel
Wij snappen dat dit soort leuke borrelmomenten met je collega’s heel aantrekkelijk klinken. En dat klopt ook. Sterker nog: in de praktijk is het nóg leuker dan op papier! Het is alleen wel handig als je over een kantoor beschikt waar je ook de ruimte hebt om zo’n borrel te organiseren. Een extra vergaderruimte, een mooie kantine of een fijn dakterras: allemaal prima geschikt om een biertje te drinken met je collega’s. Alleen waar vind je zo’n kantoor? Juist, je hebt ons door: op www.huurbieding.nl natuurlijk. Proost!

Terug naar het nieuws overzicht