Met je boot naar kantoor?

19 juli 2018

Met je boot naar kantoor?


Altijd al met je boot naar kantoor willen gaan? Of helemaal klaar met de bijtelling van je auto? Gek van de files? Dan zijn deze kantoorgebouwen een unieke kans! Tevens niet alleen leuk voor je zelf en het personeel, maar ook voor je relaties.... ''Komt u met de auto of met de boot?''

Rotterdam Boerengat
Kantoorgebouw; De Admiraal, gelegen op de grens van de binnenstad en het karakteristieke Kralingen! Kantoorpand gelegen aan Jachthaven de Rotterdamsche Admiraliteit
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-admiraliteitskade-62-73/2252

Rotterdam Veerhaven:
De kantoorruimtes rondom de Veerhaven in Rotterdam. De haven als ligplaats voor pleziervaart en is thuishaven van historische zeilschepen. Meer weten? Zie: 
https://www.huurbieding.nl/nieuws/kantoorruimte-scheepvaartkwartier-rotterdam/433

Schiedam:
Vrijstaand kantoorpand gelegen aan de MaasWatersportvereniging De Nieuwe Waterweg.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/schiedam-westfrankelandsedijk-1/3399
Watersport Tarieven | WSV De Nieuwe WaterwegWSV De Nieuwe Waterweg |  Mobiele versie

Amsterdam, Houthavens:
Het multifunctionele verzamelgebouw “HNK Amsterdam Houthavens” heeft een fantastische ligging met uitzicht over de Houthavens en het IJ. 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-van-diemenstraat-20-200/3661Amsterdam:
Hoogwaardig loftachtige kantoor-/bedrijfsruimte met buitenruimte aan waterzijde te huur aan de Cruquiusweg 111 te Amsterdam, Meer weten? Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-cruquiusweg-111/3819

Sliedrecht:
Betreft kantoorruimte aan de Baanhoek 188 te Sliedrecht. Kantoorruimtte te huur vanaf 100m2. Bij het kantoor behooort de Schaarhaven, deels Papendrecht en deels Sliedrecht. De haven behoort tot de zelfde eigenaar, dus naast het traditioneel huren van een parkeerplaats kan je hier ook met je boot naar kantoor en een aanleg plaats huren!  Meer weten? Bekijk de link;
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/sliedrecht-baanhoek-188/2158 

Ridderkerk:
Multifunctionele kantoor/bedrijfsruimtes in diverse afmetingen, deel uitmakende van een bedrijven verzamelcomplex aan de Ringdijk in Ridderkerk met uitzicht op de Nieuwe Maas. Deze ruimte biedt een schitterend uitzicht op de rivier De Nieuwe Maas met aanleg plaats!
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/ridderkerk-ringdijk-506-514/3101

Looije Properties BV - Ringdijk 506+510, 2987VZ

Rotterdam:
In Rotterdam bevindt De Stadstuin zich in het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid. Ooit was het Entrepotgebouw werelds meest moderne pakhuis! Naast het Entropotgebouw is gelegen het entrepothaveneen jachthaven in Rotterdam. Meer weten?
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-entrepotgebouw-1/3373 

 

 

 

 

 

 Terug naar het nieuws overzicht