Met één klik naar je droompand!

12 augustus 2020

Met één klik naar je droompand!


Geschreven door Julia Dingenouts voor in de Hoekschewaard.nl, lees hier het origneel.

Met één klik naar je droompand
Thuiswerken. Van een tamelijk ondergeschoven kindje in werkland Nederland is dit fenomeen de afgelopen maanden mainstream geworden. Niet geheel vrijwillig, wel voor een goed doel: om het coronavirus de kop in te drukken. Vele thuiswerkers hebben het omarmd, anderen gruwen ervan.

Merk je dat een pyamabroek en een slobbertrui je vaste dagelijkse outfit zijn geworden? Besef je opeens dat thuisonderwijs geven aan de kids niet tot je onbetwiste talenten behoort? Voel je irritatie opborrelen iedere keer als je lieve partner aan de eettafel tegenover je zit te videovergaderen? Dan wordt het tijd voor een werkplek buitenshuis. Dan wordt het tijd voor huurbieding.nl.

Eenvoudig en doeltreffend
Kees Jan Verplanke is de drijvende kracht achter de complete zoekmachine voor een groot aanbod van beschikbare bedrijfspanden Huurbieding.nl. Samen met een jong en dynamisch team brengt hij verhuurders en huurders van kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte samen.

Moderne technologische ontwikkelingen gecombineerd met gezond verstand maken ons leven overzichtelijker en aangenamer. Huurbieding.nl baseert haar dienstverlening op deze doeltreffende mix. Kees Jan vertelt: ‘Wij brengen verhuurder en huurder direct in contact met elkaar. Daarbij hanteren wij geen ingewikkelde procedures, contracten en berekenen geen courtage.

Een verhuurder betaalt 575 euro om zijn pand op onze website te presenteren. Voor huurders is onze service kosteloos. Beide partijen zijn niet gebonden aan biedingen totdat ze onderling tot een transactie komen.’ Klanten waarderen het gemak, snelheid en effectiviteit waarmee ze een pand zowel verhuren als huren. ‘Wij werken met 450 vastgoedpartijen en dit aantal groeit maandelijks. Voor het reageren op een pand  hoef je niet eens een account aan te maken. Zo kun je letterlijk maar een paar klikken verwijderd zijn van je droompand.’

De kracht van online
Huurbieding.nl biedt verhuurders ook een marketingpakket aan om hun vastgoed extra onder de aandacht te brengen van de doelgroepen. Als een eigenaar, beheerder, asset manager of makelaarskantoor een winkel of bedrijfsruimte aanmeldt, kan hij rekenen op een uitgebreide online promotie. Social media, Google Adwords, re-marketing, blogs, Youtube, Google SEO, you name it. Het team van huurbieding.nl kent het onlinelandschap op zijn duimpje.

Daarnaast wordt het pand gepresenteerd op maar liefst dertien andere relevante websites. Het team van Huurbieding.nl is dagelijks bezig om het pand van de verhuurder bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen totdat het is verhuurd.

Eerst bekeken de makelaars huurbieding.nl met argusogen. Nu maken ze graag gebruik van de professionele no-nonsense service van het online platform om duizenden potentiële huurders te bereiken. Hoe komt dat? ‘Het is een puur zakelijke benadering,’ licht Kees Jan toe. ‘Ook grotere vastgoedpartijen zien de kracht van onze aanpak. Wij genereren veel leads (een marketingterm dat betekent onder andere ‘potentiële klanten’ of ‘een pad naar de klant’) en dit wordt opgemerkt. Ze zien dat ze met een professionele partij te maken hebben, die goed vertrouwd is met ict en laagdrempelig is.’

Parels
Op de website van Huurbieding.nl kom je een aantal panden tegen met een hoog wow-gehalte. Neem nou een ruim aanbod van verschillende kantoorruimtes aan het wereldse Weena in het zakelijke hart van Rotterdam. De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 39 m2. Verdient de Veerhaven in het Scheepskwartier de voorkeur? Ook op deze authentieke locatie staan meerdere kantoorruimtes te wachten op huurders. Of zit je liever aan de statige Spuiboulevard in Dordrecht fijn door te werken? Ook geen probleem. Voor wie ons mooie eiland het liefst niet verlaat, heeft huurbieding.nl kantoorruimtes in Mijnsheerenland, Zuid-Beijerland, Maasdam en Klaaswaal.

Kees Jan constateert een toename unieke reacties per maand sinds de lockdown: van 1250 gemiddeld tot 1600 eind maart gemeten. Verschillende thuiswerkers hebben de weg gevonden naar een rustige werkplek waar je kunt focussen, ongestoord nadenken en met collega’s zoomen. Ook voor een zzp’er, die voorheen zijn creatieve brainwaves liet rijpen boven een cappuccino in een hip café om de hoek, gloort er hoop. Er zijn aantrekkelijke kleinschalige werkruimtes beschikbaar op inspirerende locaties.

Binnen een paar klikken ben je daar! Kader: Huurbieding.nl is nog altijd op zoek naar nog meer ‘pareltjes’ voor verhuur, ook in de Hoeksche Waard. Bijzondere karakteristieke panden zijn altijd in trek. Graag heten wij zowel verhuurders als huurders welkom op ons platform Huurbieding.nl, een ideale plek om kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes in alle soorten en maten te (ver)huren.

Terug naar het nieuws overzicht