M7 Real Estate verhuurt circa 453 m² bedrijfsruimte!

9 april 2019

M7 Real Estate verhuurt circa 453 m² bedrijfsruimte!

 

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft een verhuurtransactie verricht aan Mon Plaisir 102-104 in Etten-Leur. Het op het bedrijventerrein ‘Vosdonk-Zuid’ gelegen gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 5.755 m². Door deze verhuur is het gebouw voor circa 82% verhuurd ten opzichte van een leegstand van circa 63,5% bij aanvang van het beheer door M7 Real Estate in juni 2015.

MR Bouwservice Benelux B.V. heeft een middellange huurovereenkomst gesloten voor circa 453 m² bedrijfsruimte, gelegen aan het Mon Plaisir 104F in Etten-Leur. MR Bouwservice Benelux is een loodgieters en installatiebedrijf.

Deze verhuurtransactie is mede tot stand gekomen door de online marketing van Huurbieding.nl. Er zijn nog 2 units te huur van in totaal circa 1.143 m² bedrijfsruimte. https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/etten-leur-mon-plaisir-102-104/500

EINDE PERSBERICHT

Over M7:
M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en Asset Manager gespecialiseerd in Multi-tenant vastgoed markt, met een team van ruim 250 medewerkers opererend in 13 landen, zijnde het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Tjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Slowakije.
Opgericht in 2009 en volledig in handen van het senior management. M7 managet een portfolio van circa 1.400 objecten bestaande uit circa 10.6 miljoen vierkante meter met een totale waarde van meer dan € 8.1 miljard. M7 Real Estate heeft bovendien een aantal joint ventures met private equity partners waaronder Blackstone, H.I.G. Capital en Starwood Capital. Tevens managet M7 een aantal portefeuilles als externe assetmanager voor institutionele beleggers en family offices waaronder M&G Investments en MIRA.

Over Huurbieding.nl:
Huurbieding.nl is een verhuur marketingplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel heeft Huurbieding.nl 2500 panden in de verhuur verspreid door heel Nederland. Huurbieding.nl is een lead generator en doet zelf geen bezichtigingen, onderhandelingen of huurcontracten, maar zorgt puur online verspreiding, marketing en vindbaarheid. Bij verhuur rekenen wij geen courtage kosten.

Terug naar het nieuws overzicht