M7 Real Estate Netherlands verhuurt circa 300m² kantoorruimte aan Mitsubishi Logistics Europe

14 augustus 2018

M7 Real Estate Netherlands verhuurt circa 300m² kantoorruimte aan Mitsubishi Logistics Europe

 

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft met Mitsubishi Logistics Europe B.V. overeenstemming bereikt voor de huur van circa 300m² kantoorruimte voor 5 jaar in het logistieke complex ‘Ridderhaven’, gelegen in Ridderkerk aan de Ridderhaven 1-54. 

Mitsubishi logistiek is een internationaal expeditiebedrijf. Het is in 1887 Opgericht in Japan en biedt service aan een breed scala van bedrijven uit de industrie en handel.

Deze verhuurtransactie is tot stand gekomen dankzij de online marketing van Huurbieding.nl.

Over M7:
M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en Asset Manager gespecialiseerd in Multi-tenant vastgoed markt, met een team van ruim 200 medewerkers opererend in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Tsjechië, Kroatië, Polen, Hongarije, Luxemburg, Slowakije en Finland. Opgericht in 2009 en volledig in handen van het senior management. M7 managet een portfolio van circa 1.300 objecten bestaande uit 10 miljoen vierkante meter met een totale waarde van meer dan € 7,1 miljard. M7 Real Estate heeft bovendien een aantal joint ventures met private equity partners waaronder Blackstone, H.I.G. Capital en Starwood Capital. Tevens managet M7 een aantal portefeuilles als externe assetmanager voor institutionele beleggers en family offices waaronder M&G Investments en MIRA.

Over Huurbieding.nl:
Huurbieding.nl is een verhuur marketingplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel heeft Huurbieding.nl 2500 panden in de verhuur verspreid door heel Nederland. Huurbieding.nl is een lead generator en doet zelf geen bezichtigingen, onderhandelingen of huurcontracten, maar zorgt puur voor online verspreiding, marketing en vindbaarheid. Bij verhuur wordt geen courtage berekend.

 

 

Terug naar het nieuws overzicht