Lorentz Ondernemerscentrum, flexibele huisvesting op maat!

30 oktober 2020

Lorentz Ondernemerscentrum, flexibele huisvesting op maat!

 

Lorentz Ondernemerscentrum biedt flexibele huisvesting op maat, op een perfecte locatie met een uitgebreid pakket services. De kantoren zijn volledig gestoffeerd en variëren in omvang, er zijn kantoren beschikbaar vanaf 1 persoon, maar ook meerdere kantoorkamers zijn mogelijk. Het aangeboden totaalconcept is uitgekiend en toegesneden op zowel start-ups, ZZP-ers en langer bestaande ondernemingen, die een professionele uitstraling willen koppelen aan zorgeloos ondernemen.

De bezettingsgraad van het Lorentz ligt al jaren rond de 95%, een onderbouwing van het feit dat deze plek door tal van ondernemers wordt gezien als de perfecte plek om zich te vestigen; naast een goede werkplek krijgt u ook nog eens toegang tot een netwerk van enthousiaste medebewoners waar u zeker uw voordeel mee kunt doen. Naast een flexibele en professionele werkomgeving kunt u met uw vestiging in het Lorentz ook uw relaties laten zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan; het pand beschikt mede door de aanwezigheid van diverse duurzaamheidsvoorzieningen over een nieuw A-label!

Flexibel huren op maat
Uitbreiden of inkrimpen wanneer het u uitkomt. U kunt klein beginnen en extra ruimte betrekken wanneer u daar aan toe bent. Wilt u na verloop van tijd uw bedrijf elders voortzetten, of minder ruimte huren, dan geldt slechts een opzegtermijn van drie maanden.

Beschikbaarheid:
Hoogwaardige kantoorruimte in units vanaf 15 m2. Alle kantoorruimten zijn voorzien van stoffering (vloerbedekking, raambekleding) en worden volledig gebruiksklaar opgeleverd. U behoeft alleen uw eigen meubilair in te huizen en u kunt aan de slag!

Bekijk de actuele beschikbaarheid en plan vrijblijvend een bezichtigingsafspraak in via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/arnhem-ijsselburcht-3/3538

 

Terug naar het nieuws overzicht