Laboratorium ruimte huren? Ook via Huurbieding.nl!

23 oktober 2020

Laboratorium ruimte huren? Ook via Huurbieding.nl!

Naast kantoorruimte, winkelruimte en bedrijfsruimte bieden wij nu ook laboratoriumruimte aan. We beginnen in Rotterdam, Eindhoven, Gouda en Papendrecht! Zie hier meer informatie:

De “Rotterdam Science Tower” biedt een mix van kantoor- en laboratoriumruimte.De Rotterdam Science Tower omvat ML2 en ML3 labruimte:
ML2:
De werkruimte bestaat uit een permanente structuur waarvan de werkoppervlakken, vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en waarvan de werkoppervlakken gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren zijn. De ramen in het werkgebied kunnen niet worden geopend.
ML3:
Vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en de werkoppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, het werkgebied wordt betreden via een afsluitbaar toegangsslot, dat twee deuren heeft die niet tegelijkertijd kunnen worden geopend. De ramen in de werkruimte kunnen niet worden geopend en zijn verzegeld. De vloer is vloeistofdicht of afgewerkt, de teeltcel is zo ontworpen dat desinfectie met gassen mogelijk is.

Lees meer over de oplevering en kom direct in contact met de verhuurder:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-marconistraat-16/3528Laboratoriumruimte te huur in Eindhoven:
HIGH TECH CAMPUS 10 - Eindhoven
In Mμ vind je next generation, high tech bedrijven die zich huisvesten in flexibele kantoorruimten en laboratoria. Het gebouw ligt aan de voet van ‘The Strip’: het levendige hart van HTCE met onder andere restaurants, een conferentiecentrum en een winkelcentrum. De HTCE wordt gezien als de slimste vierkante kilometer van Europa. Bedrijven in Mµ zijn een volwaardig onderdeel van de High Tech Campus Eindhoven en kunnen worden voorzien van diverse vormen van ondersteuning, waaronder netwerkevents, business development, financiering en bedrijfsadvies. Lees meer op:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-high-tech-campus-10/2987

HIGH TECH CAMPUS 9 - Eindhoven
βèta is onderdeel van de High Tech Campus Eindhoven (HTCE): met ruim 10.000 technici de bron van innovatie. Het gebouw ligt aan de voet van ‘The Strip’: het levendige hart van HTCE met onder andere restaurants, een conferentiecentrum en een winkelcentrum. De HTCE wordt gezien als de slimste vierkante kilometer van Europa. βèta is de ideale locatie voor jonge, innovatieve high tech bedrijven in Research & Development. Compleet uitgerust met moderne kantoorruimten en hoogwaardige, elektrotechnische laboratoria. Voor meer informatie zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-high-tech-campus-9/2986

DE LISMORTEL 31 - Eindhoven
Catalyst beschikt over een centrale receptie, vergader- en conferentiefaciliteiten met alle multimediale voorzieningen en een hoogwaardig breedbandig ICT netwerk. Als ondernemer maak je deel uit van de campus community en kun je gebruikmaken van de aanwezige voorzieningen, waaronder onderzoeksvoorzieningen, conferentiecentrum, kinderopvang, sportvoorziening en meer. Je bedrijf huisvesten op de TU/e Campus betekent werken vanuit het hart van technologische ontwikkeling met duizenden wetenschappers op loopafstand. De ligging van Catalyst is perfect, op de TU/e Campus van de Technische Universiteit Eindhoven: ‘a preferred place’ voor innovatieve bedrijvigheid. De bedrijven in Catalyst vormen een energiek netwerk, middenin de wereld van de universiteit. Met toegang tot kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers. Voor vrijblijvend contact met de verhurende partij: 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-de-lismortel-31/2988

Laboratorium ruimte  Papendrecht Ketelweg:
Oosteind biedt ruimte aan een aantal grote internationaal georiënteerde bedrijven in de maritieme metaal- en electrosector en de voedingsmiddelenindustrie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/papendrecht-ketelweg-57-61/3176

Laboratorium ruimte Gouda, Zuidelijk Halfrond 4:
Het object is geschikt voor diverse kantoor-/ bedrijfs-/ en laboratoriumruimte. 
Oppervlakte: De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa 3.016 m² welke als volgt is verdeeld:
- souterrain circa 762 m² bedrijfsruimte;
- begane grond circa 777 m² kantoor-/ laboratoriumruimte;
- 1e verdieping circa 768 m² kantoor-/ laboratoriumruimte;
- 2e verdieping circa 709 m² kantoorruimte.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/gouda-zuidelijk-halfrond-4/2996

Terug naar het nieuws overzicht