Kato & Huurbieding.nl starten samenwerking!

27 mei 2021

Kato & Huurbieding.nl starten samenwerking!


Kato & Huurbieding.nl bereiken overeenstemming voor een langdurige samenwerking om zowel huurders die reageren via Huurbieding.nl en verhuurders die adverteren op Huurbieding.nl, te ondersteunen bij het eventueel ontwerpen, realiseren en leveren van de ideale kantoorruimte!

De samenwerking sluit precies aan bij de uitbreiding van de extra diensten waar Huurbieding.nl onlangs mee is gestart. Huurbieding.nl krijgt steeds vaker vragen vanuit huurders en verhuurders of ze kunnen helpen met het onder andere vinden van een goede inboedel/opstal verzekering of een goede makelaardij weten voor bijvoorbeeld Capital Markets.

Om de vragen te beantwoorden of Huurbieding.nl nog een goede kantoorinrichter weet voor het huren of kopen van kantoormeubelen tot het afbouwen, is Katoprojecten.nl vanaf heden het antwoord.

Thijs Verdriet: Door de start van samenwerking met Huurbieding.nl komen wij makkelijk in contact met huurders en verhuurder die vrijblijvend meer informatie willen over kantoorinrichting. Met een team van ruimt veertig mensen doen we wat we het allerleukste vinden en waar we het besten in zijn; we creëren mooie en inspirerende werkomgevingen. Projectadviseurs Stijn en Yara zijn je eerste aanspreekpunt en begeleiden het hele traject van A tot Z!

Over Huurbieding.nl; Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1500  + ondernemers interesse in online panden.

Website: Huurbieding.nl
Tel: 085 401 3999
Mail: info@huurbieding.nl

Over KATO: Bij Kato kun je terecht op het gebied van advies, ontwerp, bouw, inrichting en aankleding van kantoren en ontmoetingsruimtes. Kato kruipt hierbij in de huid van de gebruiker als het gaat om functie, sfeer en beleving. We zorgen dat de beleving bijdraagt aan het succes van jouw onderneming en merk. Een beleving waar het gevoel ‘Dat werkt lekker!’ van afspat!

Website: Katoprojecten.nl
Tel: 053 428 3737
Mail: info@katoprojecten.nl

Terug naar het nieuws overzicht