Kantoren te huur in BusinessCenter Spoetnik te Amersfoort

21 februari 2020

Kantoren te huur in BusinessCenter Spoetnik te Amersfoort

 

BusinessCenter Spoetnik, gelegen op bedrijventerrein Calveen aan de A1 te Amersfoort, is een echte landmark met 7 verdiepingen.

Het pand is gebouwd in 2009 naar de eisen van hedendaagse huurders. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn geven het gebouw een bijzonder representatief karakter.

Duurzaamheid van de locatie:
Het kantoorpand bestaat uit twee delen, die onder een kleine hoek ten opzichte van elkaar zijn gebouwd. Het kantoorgebouw beschikt over een Energielabel A!!

LED verlichting
Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur
Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen, waar u en uw gasten de auto tijdens het vergaderen of werken kunnen opladen. Daarna gaat u zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval
Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest en papierafval. Ons streven voor 2020 is om alle BusinessCenter locaties ook te voorzien met containers voor plastic afval.

Warmteterugwinning
Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

A-label
Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 5.630 m². Voor de verhuur is momenteel circa 4.212 m² beschikbaar, in units vanaf circa 29 m². Kom meer informatie te weten over de beschikbare units en bekijk het volledige opleveringsniveau op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amersfoort-spoetnik-10-60/3111

 

Terug naar het nieuws overzicht