Kantoorvilla 'De Sonnenburgh' in Wassenaar te huur!

18 mei 2020

Kantoorvilla 'De Sonnenburgh' in Wassenaar te huur!

Kantoorruimte huren in een kantoorvilla te Wassenaar?

Kantoorruimte gelegen op 2e verdieping en opslag-vergaderruimte in souterrain in een moderne kantoorvilla gesitueerd op circa 4.565 m2 eigen grond, gerealiseerd met behoud van het klassieke karakter van de oorspronkelijke bebouwing.

Dit object is gelegen langs de rijksstraatweg, op de hoek van de Van der Oudermeulenlaan. Het is gemakkelijk te bereiken via snelweg A44 Den-Haag-Amsterdam/Schiphol. Via de toegangspoort (welke oorspronkelijk toegang verleende tot het kasteel Keenenburg) en de oprijlaan bereikt u de villa waaraan de zijkant ruim voldoende parkeren aanwezig is.

Het gebouw is voorzien van een royale entree met gangzone, trap en lift. Alle kantoorruimten zijn voorzien van te openen ramen. In tegenstelling tot traditionele kantoorvilla´s is de algemene ruimte efficiënt tov de gehuurde ruimte. Het geheel is vrij indeelbaar. Door de aangepaste beukmaat tov traditionele kantoren kent het gebouw weinig verloren ruimte. Alle verdiepingen zijn bijzondere ruimten, door de grote raampartijen en de nisjes geeft het een speciaal karakter. 

Momenteel is er ca. 82 m² beschikbaar op de 2e verdieping. Voor meer informatie over de oplevering en het online inplannen van een bezichtiging:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/wassenaar-van-der-oudermeulenlaan-1/2781

Terug naar het nieuws overzicht