Kantoorruimtes te huur in 'De Gooise poort' te Naarden

16 oktober 2020

Kantoorruimtes te huur in 'De Gooise poort' te Naarden

 

‘De Gooise poort’ is een kantoorgebouwcombinatie aan het Gooimeer 2 tot en met 4 en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein ‘Gooimeer Noord’. De gebouwen dateren uit 1989 en 1991, en bestaat uit 3 L-vormige kantoorgebouwen. De kantoorgebouwen zijn volledig gerenoveerd en beschikken over energielabel ‘A’. Bij de gebouwen is een nieuw park met fraai buitenterrein geleverd. Tevens is het mogelijk om uw Tesla op te laden aan de supercharger bij het nabij gelegen NH Hotel in Naarden.

De totale oppervlakte van de drie kantoorgebouwen omvat circa 11.000 m² kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen. Voor de verhuur is momenteel circa 6.100 m² kantoorruimte beschikbaar. Deze gebouwen bieden een interessante propositie voor kandidaten die opzoek zijn naar een kantoorruimte in de omgeving van Naarden, Bussum, Weesp, Almere, Amsterdam Zuidoost, Hilversum en Amersfoort.

De staat van oplevering:
De kantoorgebouwen zijn volledig casco + gerenoveerd, dat wil zeggen:
- Verbeterde entree met nieuwe gestucte wanden, vloeren en systeemplafonds met LED verlichting. Daarnaast zijn er
twee zitgelegenheden met moderne stoelen en tafels om te ontspannen en gasten te ontvangen;
- Nieuwe toegangsdeuren naar de diverse kantoorruimtes met stalen en glazen frames;
- Vernieuwd trappenhuis;
- Nieuwe toiletgroepen (4x herentoilet; 4x damestoilet) en doucheruimte;
- Alle wanden in de gebouwen zijn opnieuw gewit;
- Buitengevels gereinigd.

Daarnaast is er bij de gebouwen een nieuw park met een fraai buitenterrein gerealiseerd. ‘De Gooise poort’ geeft het idee van een kantoorcampus waarin diverse huurders in een representatieve en sociale omgeving hun diverse bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren.

Lees meer over de beschikbaarheid van de kantoorvloeren, het opleveringsniveau en plan vrijlbijvend een bezichtiging in met de verhuurder:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/naarden-gooimeer-2-4/3523

 

 

Terug naar het nieuws overzicht