Kantoorruimte te huur op de Nederlands-Duitse grens in het Eurode BC te Kerkrade!

5 mei 2020

Kantoorruimte te huur op de Nederlands-Duitse grens in het Eurode BC te Kerkrade!

 

Het 1ste en enige grensoverschrijdende business center in Europa!

De Nederlands-Duitse grens loopt namelijk dwars door de fraaie kantoren van het Eurode BC in Kerkrade, dat regelmatig toneel van staatsbezoeken is. De ‘dubbele nationaliteit’ betekent tegelijkertijd, dat iedere huurder standaard 2 adressen krijgt: een Nederlands en een Duits kantooradres. Ideaal voor wie in beide landen zaken doet.

In het Eurode Business Center zijn 140 kantoorruimtes ondergebracht: de ene helft aan Nederlandse en de andere helft aan Duitse zijde. De ruimtes hebben een oppervlakte van 12 tot 40 m2. Op aanvraag bestaat ook de mogelijkheid meerdere aangrenzende ruimtes te huren, die door middel van tussendeuren met elkaar in verbinding staan.

Dankzij deze flexibele indeling kunnen middelgrote ondernemingen die zich in het EBC vestigen hun activiteiten zonder problemen verder uitbreiden en er zo nodig extra kantoorruimte bij huren. Alle ruimtes beschikken over een snelle netwerkverbinding, en naar wens is bovendien een internetverbinding met een downloadsnelheid tot 500 Mb/s mogelijk.

Het serviceaanbod voor onze huurders wordt afgerond met een eigen conciërge en een bemande receptie op de begane grond. Dankzij de unieke ligging van het gebouw kunnen alle huurders zowel het Nederlandse als het Duitse adres gebruiken. Dit maakt het eenvoudiger om klanten en geïnteresseerden uit het buitenland aan te trekken en gunstigere voorwaarden overeen te komen met leveranciers.

Verder ontvangen onze huurders korting op de huur van de in het gebouw aanwezige vergaderruimtes. Zo kunnen meetings met klanten, geïnteresseerden en medewerkers in het eigen pand plaatsvinden en hoeft hiervoor niet permanent een afzonderlijke ruimte te worden gehuurd.

Tot slot heeft het EBC ook een flexruimte die op uurbasis kan worden gehuurd. Ideaal voor buitendienstmedewerkers die geen vaste werkplek nodig hebben, maar zo toch de optie hebben om waar nodig met collega’s samen te werken.

Kom meer informatie te weten en plan vrijblijvend een bezichtiging in via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/kerkrade-eurodepark-1/908

Terug naar het nieuws overzicht