Kantoorruimte op het Central Business Park in Utrecht te huur!

6 mei 2021

Kantoorruimte op het Central Business Park in Utrecht te huur!

 

Op het gerenoveerde Central Business Park in Utrecht Lage Weide staan vier kantoorgebouwen van Merin. Er zijn nog meerdere kantoorruimtes te huur, van kleine units tot en met een heel eigen gebouw!

Merin boetiekkantoren zijn comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte en door wat er gebeurt.

Kantoorruimte Reactorweg 301
Kantoorgebouw Central Business Park aan de Reactorweg 301 ligt op bedrijventerrein Lage Weide, dichtbij de A2. Het gebouwencomplex bestaat uit vier afzonderlijke gebouwen met een gezamenlijk buitenterrein met terras. Hier werk je met plezier door vergaderfaciliteiten, goede bereikbaarheid en een gezellige sfeer met andere ondernemers.

Smart Office Central Business Park
Op de eerste verdieping heeft Merin kleine kant-en-klare kantoorunits ontwikkeld die te huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken. De vergaderruimte en pantry deel je met je buren. Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie of bekijk de video tour.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de diverse kantoorunits en het vrijblijvend inplannen van een bezichtigingsafspraak met de verhuurder:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-reactorweg-301/1926

Kantoorruimte Kobaltweg 11 
Het kantoorgebouw aan de Kobaltweg 11 ligt eveneens op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Hier werk je met plezier door een comfortabele lobby ingericht met zithoek, buiten terras en voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-kobaltweg-11/2105

Kantoorruimte Atoomweg 350
Het gebouw aan de Atoomweg 350 in Utrecht is een van de vier Merin kantoorgebouwen op het gerenoveerde Central Business Park in Utrecht Lage Weide. De kantoorruimtes zijn flexibel in te richten. Kom meer te weten:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-atoomweg-350/1924

Kantoorruimte Mercatorlaan 1200
Kantoorgebouw Domus Medica aan de Mercatorlaan 1200 ligt in kantorenpark Papendorp, direct aan de A2 en A12. Hier werk je met plezier door onder meer een receptie, heerlijk restaurant, vergadercentrum en fitness. In Domus Medica word je volledig ontzorgd door de locatiemanagers, handyman en cateraar. Lees meer:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-mercatorlaan-1200/1927

Kantoorruimte Euclideslaan 1
Kantoorgebouw Yin Yang aan de Euclideslaan 1 ligt bij kantorenlocatie Rijnsweerd aan de A27 en A28. Hier werk je met plezier door onder andere een receptie, restaurant en een onlangs volledig vernieuwde entree en restaurant. Lees meer:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-euclideslaan-1/2261

 

Terug naar het nieuws overzicht