Kantoorruimte met energielabel A in het uiterst representatieve kantoorgebouw “Eurogate I”

17 september 2019

Kantoorruimte met energielabel A in het uiterst representatieve kantoorgebouw “Eurogate I”

 

Kantoorruimte met energielabel A in het uiterst representatieve kantoorgebouw “Eurogate I” aan de Watermanweg 90 – 104 te (3067 GG) Rotterdam. Het kantoorgebouw is onlangs gerenoveerd waarbij het pand ondermeer is voorzien van een volledig nieuwe entree. Het kantoorgebouw heeft hierdoor een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling gekregen.

Het kantoorgebouw is op loopafstand gelegen nabij winkelcentrum en trein- en metrostation Alexandrium. In de directe omgeving zijn onder meer Ecorys Nederland, Vestia en Mazars gevestigd.

Kenmerken & voorzieningen
Het kantoorgebouw is onlangs gerenoveerd en zal worden opgeleverd inclusief:
- Nieuwe hoogwaardige entree;
- Nieuw hoogwaardig systeemplafond;
- Nieuwe duurzame en hoogfrequentie verlichtingsarmaturen, inclusief aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling langs de gevels;
- Nieuwe lijnroosters en nieuwe thermostraatkranen;
- Geëgaliseerde vloeren, geschikt voor het aanbrengen van vloerbedekking.

Voor de verhuur is momenteel nog 1 volledig gerenoveerde verdieping beschikbaar van ca. 662 m² v.v.o., eventueel kan in overleg het gehuurde worden uitgebreid met nog circa 350 tot 700 m2 kantoorruimte op de 6e verdieping. Bij uitbreiding bedraagt het totale oppervlak circa 1.000-1.400 m2 kantoorruimte. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras. Bekijk alle mogelijkheden door op de onderstaande link te klikken:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-watermanweg-90-104/2360

Terug naar het nieuws overzicht