Kantoorruimte met dakterras te huur in Amsterdam!

21 februari 2020

Kantoorruimte met dakterras te huur in Amsterdam!

 

Kantoorpand in Amsterdam te huur, gelegen aan de Fred. Roeskestraat aan de Zuid-as en is een uniek kantorencomplex met een moderne creatieve uitstraling. Het gebouw bestaat uit 3 paviljoens met veel daglicht toetreding, hoge plafonds en installaties in het zicht.

De paviljoens zijn aan de achterzijde aangesloten op een ruim opgezette gangzone. In deze gangzone bevinden zich o.a. vergaderfaciliteiten en loungeplekken. Tevens beschikt het gebouw over een lunchfaciliteit met terras naast de entree van het gebouw welke gebruikt kan worden door huurders en externe bezoekers. Onder het gebouw is een parkeergarage gesitueerd. 

Handel is gelegen op de Zuid-as aan de Fred. Roeskestraat 97. Deze boomrijke straat ligt tegen het hart van de Zuid-as aan en staat bekend om haar kleinschaligere kantoorgebouwen. Vanaf het gebouw loop je binnen een aantal minuten naar het Zuidplein bij het WTC waar vele winkels, bars, hotels en restaurants zijn gesitueerd. Tevens is de locatie gelegen nabij het Stadionplein met haar vele horeca en winkelvoorzieningen en het Amsterdamse Bos.

Ontdek het volledige opleveringsniveau en plan vrijblijvend online een bezichtiging in op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-fred-roeskestraat-97/3094

Terug naar het nieuws overzicht