Kantoorruimte in Pand Noord te Amsterdam

9 augustus 2019

Kantoorruimte in Pand Noord te Amsterdam

 

Een Centrum van Creativiteit en Bedrijvigheid

Elke vierkante meter van Pand Noord is bewust ontworpen om spontane interacties tussen collega's en nieuw gezelschap te faciliteren.

In Pand Noord is er vanaf de gastvrije receptie tot en met de onderscheidende gemeenschappelijke ruimten altijd ruimte en tijd voor een goed gesprek.

Pand Noord is een ruim opgezet kantoor van 7.800 m2 VVO en 10.800 m2 BVO dat rijk is aan karakter en geschiedenis. Pand Noord stamt uit 1917 en is destijds gebouwd als industrieel magazijn. Dit gebouw is omgeturnd tot een creatieve kantooromgeving en in 2006 uitgebreid met een tweede gebouw. Pand Noord is bekend om zijn dynamische omgeving voor creativiteit, focus en verbinding.

Pand Noord heeft als doel om zijn huurders verder te helpen. Elke vierkante meter is bewust ingedeeld voor spontane interactie tussen collega's en nieuw gezelschap. De algemene ruimten stimuleren je om buiten je eigen vier muren te werken, zodat je los komt van de traditionele werkomgeving.

Van aansprekende gemeenschappelijke ruimten tot flexibele vergaderruimtes, een horecagelegenheid tot een bioscoop. Je vindt zowel comfort als cultuur in Pand Noord.

Diverse kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Ontdek de beschikbaarheid en het opleveringniveau op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/amsterdam-meeuwenlaan-98-100/2600

Terug naar het nieuws overzicht