Kantoorruimte in Kralingen Rotterdam!

4 januari 2021

Kantoorruimte in Kralingen Rotterdam!


Het gebied dat tegenwoordig bekend staat als Kralingen is een deel van het oude Ambacht Kralingen tussen de A16, de Boezemsingel, de Maas en het Kralingse bos. Kralingen valt in hoofdlijnen uiteen in twee delen: Kralingen-Oost wat ruim opgezet is met veel groen, van oudsher een woongebied voor welgestelden en Kralingen-West wat meer het karakter heeft van een volkswijk. Hoge dichtheid met veel boven- en benedenwoningen. Het zuidwestelijke deel van Kralingen-West is ernstig beschadigd tijdens het bombardement van mei 1940.

De geschiedenis van Kralingen gaat terug tot 1244, in welk jaar er sprake was van een zekere Hugo van Cralingen. Het oude dorp Kralingen lag aan de Veenweg, die liep van de begraafplaats Oud Kralingen tot aan de Kralingse Plas. Het veen in de omgeving van Kralingen werd in eerste instantie als landbouwgrond gebruikt. Toen de vraag naar turf als brandstof in de 17e eeuw begon toe te nemen, nam het turfsteken in Kralingen een hoge vlucht. Het veen werd tot ver onder de waterspiegel weggebaggerd, waardoor een groot aantal veenplassen tussen Kralingen en Nieuwerkerk aan den IJssel ontstonden.

Kralingen is ook goed bereikbar per boot, betreft de haven gelegen in het Boerengat!
Lees daar hier alles over

Op Huurbieding.nl staat een groot en divers aanbod kantoorruimtes, bedrijfspanden en winkels in Kralingen en de directe omgeving. Het is mogelijk om online in contact te komen met de verhuurder. Voor het actuele bedrijfsaanbod en meer informatie over de verhuurbare kantoorruimtes:

De Oostmaaslaan 59-71 in Rotterdam Kralingen ligt nabij de A16 aan de voet van de Van Brienenoord brug. Het karakteristieke en in Rotterdam alom bekende kantoorgebouw telt in totaal circa 16.875 m² verdeeld over vloeren vanaf circa 703 m2:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-oostmaaslaan-59-71/747

De Admiraal, gelegen op de grens van de binnenstad en het karakteristieke Kralingen, is gebouwd in 2003 naar het ontwerp van Frits van Dongen van Architecten Cie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-admiraliteitskade-62-73/2252

Te huur het prachtige karakteristieke en statige kantoorvilla te Rotterdam aan de Oostzeedijk 90 te Rotterdam: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-oostzeedijk-90/986

Kantoorruimte te huur in een totaal gerenoveerd kantoorgebouw van ca. 3.346 m² met eigen afgesloten parkeerterrein, gelegen op Brainpark II te Rotterdam:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-lichtenauerlaan-102-120/3529

 Terug naar het nieuws overzicht