Kantoorruimte in de Vlasfabriek in Rotterdam te huur!

13 december 2019

Kantoorruimte in de Vlasfabriek in Rotterdam te huur!

 

De voormalige Vlasfabriek in Rotterdam is een uniek pand dat dateert uit 1908. Na een grondige renovatie biedt De Vlasfabriek nu de mogelijkheid een kantoorruimte te huren voor jouw eigen bedrijf. In de Vlasfabriek kun je prettig werken en met trots je klanten ontvangen. Je voelt je hier zo thuis dat werken geen werken meer lijkt.

Het pand is gelegen aan de rand van de historische dorpskern van het Rotterdamse Overschie en grenst aan de Spaanse Polder. De achterzijde van de Vlasfabriek kijkt uit over de Schie. De meeste werkplekken hebben dan ook een uniek uitzicht over het water.  En zomers kun je heerlijk buiten zitten in de 'work lounge'. Je nieuwe kantoorruimte is ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. Parkeren is gratis.

Ruim honderd jaar geleden, in 1908 is ‘De Vlasfabriek’ – zoals het gebouw tegenwoordig genoemd wordt – gebouwd. Dit initiatief kwam destijds vanuit ‘Ons Belang’, een Cooperatieve Landbouwvereniging.‘Ons Belang’ gebruikte het gebouw als graanmaalderij. Via de Schie – het pand ligt praktisch op de driesprong van de Delfthavense, Delftse en Schiedamse Schie – werden de gewassen aangevoerd die in de graanmaalderij verwerkt werden tot veevoer.

Ontdek meer informatie over de omgeving en 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-overschieseweg-12/1656

Terug naar het nieuws overzicht