Kantoorruimte huren Zuidas Amsterdam?

31 maart 2020

Kantoorruimte huren Zuidas Amsterdam?

 

De Zuidas is de financiële wijk van de stad Amsterdam

een plek waar zowel jonge ondernemers als doorgewinterde corporates te vinden zijn. Mensen over de hele wereld bezoeken de Zuidas om te onderhandelen & deals te doen. Historisch gezien is de leegstand gemiddeld lager dan in de rest van Amsterdam. Desondaks kan jij je hier nog huisvesten, we bieden gehele kantoren aan tot flexibele werkplekken.

Zo zijn er in het Word Trade Centre op de vierde & vijfde verdieping zijn nog diverse werkplekken beschikbaar. Momenteel zijn er circa 300 bedrijven van 30 verschillende landen gevestigd:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-zuidplein-36/2894

De Strawinskylaan is een laan in de Zuidas, vernoemd naar de Russische componist Igor Stravinski. Één van de belangrijkste componisten van de 20e eeuw. Hier bieden wij direct naast het WTC het Atrium gebouw  an. Een echte eyecatcher voor iedereen die de kruising van de Strawinskylaan en de Parnassusweg passeert:
- https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-strawinskylaan-3051/2874
- https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-strawinskylaan-4117/2852

Aan het Gustav Mahlerplein bevinden zich kantoorgebouwen Vinoly & ITO. Vinoly & ITO zijn beiden vernoemd naar de architecten. Zo is de ITO Toren is vernoemd naar de architect Toyo Ito en Vinoly vernoemd naar de architect Rafael Viñoly. Net als de Strawinskylaan is de Gustav Mahlerplein vernoemd naar een componist. In dit geval de joodse Gustav Mahler, hij was een Oostenrijkse componist en dirigent! Bekijk de kantoorgebouwen hier:
Vinoly: https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-gustav-mahlerplein-2/2928
ITO: https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-gustav-mahlerplein-28/2547



Gustav Mahlerplein is verbonden aan de Gustav Mahlerlaan, hier staat NoMA House, midden in de Amsterdamse Zuidas.

Ook heeft de franse componist Claude Debussy een straat gekregen in de Amsterdamse Zuidas. Aan de Claude Debussylaan bieden wij kantoorgebouw aan de vallen onder Mahler4:
- https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-claude-debussylaan-108/2853
- https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-claude-debussylaan-7-29/2548

Mahler4 bestaat uit een groep van zes hoge kantoortorens; Ito Building, SOM building, Viñoly Building, Baker McKenzie House, UNStudio, FOZ Building, The Rock en een woontoren; Nieuw Amsterdam. Mahler4 is een Symfonie geschreven door Gustav Mahler.

Kantoorruimte huren aan de Fred. Roeskestraat 115 in Amsterdam Zuid? Diverse turn-key units te huur in een kantoorgebouw van in totaal 12.367 vierkante meter groot. Het is ontwikkeld door EDGE die er voor heeft gezorgd dat dit gebouw voorzien is van de hoogste certificaten omtrent gezondheid (WELL Platinum) en duurzaamheid (BREEAM Excellent). 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-fred-roeskestraat-115/3406

Bekijk hier alle kantoorruimtes door heel Amsterdam:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpanden/amsterdam

 

Terug naar het nieuws overzicht