Kantoorruimte huren wilhelminakade Rotterdam.

2 december 2021

Kantoorruimte huren wilhelminakade Rotterdam.


Kantoorruimte huren wilhelminakade  Rotterdam
De Wilhelminakade is een straat gelegen aan de Maasoever in Rotterdam. Het heeft een rijke geschiedenis en in de begin jaren van de 21ste eeuw is er veel spraakmakende nieuwe hoogbouw gerealiseerd. Van de 49 wolkenkrabbers die Nederland heeft staan er maar liefst 4 op de wilhelminakade te Rotterdam.

Daarover hier meer, : De hoogste (kantoor)gebouwen van Nederland:
https://www.huurbieding.nl/nieuws/de-hoogste-kantoor-gebouwen-van-nederland/460

Als je googled op ‘Waarom wonen en werken in Rotterdam bijzonder is’, vind je meerdere publicaties. Magazine Esquire publiceerde eens een artikel waarom Rotterdam dé stad van Nederland is geworden. The Wall Street Journal riep Rotterdam ooit uit tot de coolste stad van Nederland. En maakte een heel lijstje met hotspots. Ook op basis van vooruitstrevende architectuur en de diverse hippe cocktailbarren die te vinden zijn. Lees dat hier terug: 
https://www.huurbieding.nl/nieuws/waarom-je-wilt-wonen-of-werken-in-rotterdam/497

Wilhelminakade , Rotterdam ook wel kop van zuid

Wilhelminakade is ideaal gelegen op de Kop van Zuid, direct naast de beroemde cruise Terminal van Rotterdam met een goede aansluiting op de ring van Rotterdam. Dit gebied is erg in ontwikkeling en inmiddels uitgegroeid tot een populaire kantoorlocatie. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met tram, bus en metro en vier tram stops vanaf het Centraal Station gelegen, waar u met de trein, HSL en Randstadrail een perfecte verbinding heeft naar verschillende streken. 

Populaire kantoorlocatie Rotterdam

Huurbieding.nl heeft diverse indrukwekkende kantoorgebouwen op deze populaire locatie direct te huur,  wij laten ze hier één voor één aan u zien:

Wilhelminakade 901-967, Rotterdam,  World Port Center:

Destijds de eerste kantoortoren in de voormalige Rotterdamse Haven en vandaag nog altijd een van de meest prominente – en met zijn 124 meter meest zichtbare - kantoorgebouwen in het inmiddels bruisende zakencentrum. Te huur vanaf circa 1400m2 kantoorruimte:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-wilhelminakade-901-967/2009

Wilhelminakade 1-103, Rotterdam,   De Maastoren:
Met 165 meter het hoogste multi-tenant kantoorgebouw van Nederland en telt 44 verdiepingen. Kantoorruimte is hier beschikbar vanaf circa 260m2 kantoorruimte:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-wilhelminakade-1-103/3385 

Wilhelminakade 173, Rotterdam, De Rotterdam:

Met een groot netwerk van gelijkgestemde ondernemers is De Rotterdam het hoogste business center van de Benelux op de 41e verdieping van deze adembenemende verticale stad. Kantoorruimte te huur vanaf één werkplek tot een eigen vloer:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-wilhelminakade-173/3367

Otto Reuchlinweg 1008-1150, Rotterdam,   Montevideo:

De vloeren hebben een fantastisch uitzicht over aan de ene zijde de rivier De Maas en aan de andere zijde over het opkomende Katendrecht. De vierde verdieping heeft als extraatje, een geweldig dakterras met spectaculair uitzicht over Katendrecht. Een aanwinst om met collega's en bezoekers te kunnen borrelen en te lunchen! Kantoorruimte vanaf 470m2:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-otto-reuchlinweg-1008-1150/2179

Wilhelminaplein 1-40, Rotterdam, WIlhelmina Toren

Een business center, waar op flexibele basis, professionele kantoor- en vergaderruimte kan worden gehuurd. Het concept biedt ondernemers de ideale omgeving voor verdere groei en ambitie. Zowel start- als scale-ups, maar ook afdelingen van corporate organisaties en het segment daartussen voelt zich thuis bij deze trendy operator. 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-wilhelminaplein-1/4488

Andere gebieden in Rotterdam   in Rotterdam:

Kralingen

- Centraal station Rotterdam 

- Weena

- Scheepvaartkwartier

- Waalhaven Rotterdam

 

 

Terug naar het nieuws overzicht