Kantoorruimte huren Twentheplein in Almelo?

29 januari 2020

Kantoorruimte huren Twentheplein in Almelo?

 

Monumentaal kantoorpand te huur aan het Twentheplein in Almelo.

Gebouwd in 1916 en heeft een gebruiksoppervlakte van 12.005 m2. Dit kantoorpand is in 2012 volledig gerenoveerd en heeft drie bouwlagen.

Door de recente renovatie beschikken de kantoorruimten over moderne faciliteiten en voorzieningen, terwijl de unieke uitstraling en sfeer is behouden. Het kantoorpand heeft onder andere een eigen parkeerterrein, airco, een restaurant, gescheiden toiletgroepen, beveiliging en een lift. Ook heb je als huurder 24/7 toegang en kan jij je eigen parkeerplek huren. Een prima rijtje met voorzieningen toch?

Doordat het kantoorpand aan het Twentheplein in Almelo recht tegenover het NS Station van Almelo is gelegen, ben je met de intercity zeer snel in de rest van het land. Ook zijn de omliggende plaatsen per bus prima te bereiken. Daarnaast is de snelweg A35 zeer vlot te bereiken, oftewel een optimale bereikbaarheid. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid, het tarief hiervoor bedraagt €600,- per parkeerplaats per jaar. 

Heb jij altijd al een kantoorruimte met een unieke uitstraling en sfeer willen huren? Plan geheel vrijblijvend een rondleiding bij ons in en proef zelf de sfeer!

Huurprijzen, kantoor Twentheplein, Almelo:
In dit kantoorpand aan het Twentheplein in Almelo zijn verschillende kantoorruimten te huur.
 Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Twentheplein? Voor meer info:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/almelo-twenthe-plein-1-11/1724

Terug naar het nieuws overzicht