Kantoorruimte huren Rotterdam

28 februari 2023

Kantoorruimte huren Rotterdam


Rotterdam is een stad die bekend staat om zijn haven, architectuur én bruisende zakencentrum. Als ondernemer is het huren van een kantoorruimte in deze stad dus een slimme zet. Met de vele bedrijventerreinen, kantoorpanden en flexibele werkplekken is Rotterdam absoluut the place to be om een bedrijf te vestigen. Er zijn nog veel meer voordelen bij het huren van een kantoorruimte in Rotterdam. Weten welke dit zijn en wáár je moet zijn? Lees dan snel verder!

Voordelen van kantoorruimte huren in Rotterdam

De voordelen weten van het huren van een kantoorruimte in Rotterdam? We noemen er een paar:

• De stad is door het dichtbijgelegen vliegveld Rotterdam The Hague Aiport, de internationale haven en de goede infrastructuur vanuit binnen- én buitenland zeer goed bereikbaar.

• Rotterdam heeft een bruisend zakencentrum, waar veel bedrijven gevestigd zijn. Huur je een kantoorruimte in Rotterdam, dan profiteer je van de vele netwerkmogelijkheden die de stad biedt.

• De stad is volop in ontwikkeling. Er wordt veel geïnvesteerd in de stad. Er ontstaan daardoor steeds meer mogelijkheden voor ondernemers. Daar profiteert jij als huurder van!

•Er is een grote variatie aan beschikbare kantoorruimtes. Of je nu een kleine kantoorruimte wilt huren in Rotterdam of juist een grote, er zijn opties in alle soorten en maten. De keuze is reuze.

Goedkope kantoorruimte huren in Rotterdam

Wie op zoek is naar goedkope kantoorruimte, kan het beste kijken naar de mogelijkheden in de omgeving van Rotterdam. Hier zijn vaak meer betaalbare opties beschikbaar, terwijl je toch nog steeds dichtbij de stad bent. Bovendien is het vaak gemakkelijker om hier parkeerplekken te vinden dan in het centrum.

Je zou ook flexibele kantoorruimtes kunnen overwegen. Dit zijn werkplekken die je per uur, dag of week kunt huren. Op deze manier kun je als starter of zzp'er gebruikmaken van een professionele kantoorruimte zonder dat je vastzit aan langlopende (dure) huurcontracten.

Ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een goedkope kantoorruimte in Rotterdam zijn er mogelijkheden. Huurbieding.nl biedt bijvoorbeeld diverse kantoorpanden aan tegen scherpe prijzen. Je kunt filteren op prijs, locatie en oppervlakte, zodat je snel een overzicht hebt van alle beschikbare kantoorruimtes die aan jouw wensen voldoen.

Kantoorruimte huren Rotterdam centrum

Voor wie op zoek is naar kantoorruimte in het centrum van Rotterdam, is de Coolsingel een goede optie. Dit is een van de bekendste straten van Rotterdam en er zijn regelmatig diverse kantoorruimtes te huur. Hier vind je bijvoorbeeld de Rotterdam Building en het World Trade Center Rotterdam. Beide gebouwen bieden moderne kantoorruimtes in het hart van de stad.

Een andere populaire locatie in Rotterdam centrum is het Groothandelsgebouw. Dit iconische gebouw uit 1953 biedt onderdak aan tal van bedrijven en organisaties. Het Groothandelsgebouw ligt direct naast het centraal station en is dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Populaire kantoorlocaties

De Kop van Zuid Vooral vanwege het spectaculaire uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam is De Kop van Zuid een zeer gewilde kantoorlocatie. Dit gebied was vroeger bekend om zijn havenactiviteiten, maar is de laatste jaren uitgegroeid tot een hippe wijk met veel moderne (zeer indrukwekkende) architectuur. Hier vind je bijvoorbeeld De Rotterdam, een van de grootste gebouwen van Nederland, en het HAKA-gebouw, het nieuwste kantoorverzamelgebouw in Rotterdam.

Weena Een andere locatie die zeker het overwegen waard is, is het Weena. Dit is een belangrijke verkeersader in Rotterdam en er zijn veel bedrijven gevestigd. Hier vind je onder andere de Delftse Poort, de Millenniumtoren en gebouw First, dat sinds 2015 bekend staat als het beste kantoorgebouw van Rotterdam en omgeving.

Blaak Ook het gebied rondom de Blaak is een interessante locatie voor het huren van kantoorruimte in Rotterdam. Hier vind je onder andere het indrukwekkende Blaak House en het Groot Handelsgebouw. Dit gebied ligt vlakbij de Markthal en is dus omringd door diverse winkels en horecagelegenheden.

Kralingen Kralingen is een stadsdeel dat bekend staat om zijn statige herenhuizen, groene parken en gezellige winkelstraten. Hierdoor is Kralingen niet alleen een populaire woonlocatie, maar ook een gewilde locatie om een kantoor te vestigen. Er zijn diverse kantoorpanden te huur in Kralingen, variërend van monumentale panden tot moderne nieuwbouw. Op Huurbieding.nl staat een groot en divers aanbod kantoorruimtes, bedrijfspanden en winkels in Kralingen.

Kantoorruimte huren Rotterdam-Zuid

Ben je specifiek op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam-Zuid? Dan zijn er ook genoeg opties. Zo heeft de gemeente Rotterdam een aantal bedrijventerreinen in Rotterdam-Zuid aangewezen als toplocaties voor bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn de Waalhaven, de Botlek, de Europoort en het Eemhavengebied. Op deze bedrijventerreinen zijn diverse kantoorruimtes te huur, variërend van kleine kantoorunits tot grote kantoorgebouwen.

Klaar om te huren?

Bekijk dan alle kantoorruimtes in Rotterdam. Huurbieding.nl brengt jou direct in contact met de verhuurder. Hierdoor kan je meteen vrijblijvend onderhandelen over de gevraagde huurprijs of je uiterste betaalbare huurprijs per maand aangeven. Wil je kantoorruimte in Rotterdam verhuren? Meld je dan aan op ons verhuurplatform!

 

 

Terug naar het nieuws overzicht