Kantoorruimte huren op één van de voornaamste kantorenlocaties van Roermond?

14 november 2019

Kantoorruimte huren op één van de voornaamste kantorenlocaties van Roermond?

 

Architectonisch bijzonder fraai kantoorgebouw met energielabel A op een unieke locatie bij de entree van Roermond.

Het Buitenop / Looskade is één van de voornaamste kantorenlocaties van Roermond en ligt direct ten zuiden van de Maasbrug. Komende vanuit richting Weert bepaalt het gebouw mede het gezicht van Roermond.

Het pand is ontworpen door de Italiaanse architect Natalini, die ook verantwoordelijk is voor het in 2000 aan het Buitenop gebouwde kantoorgebouw, dat nagenoeg in dezelfde stijl werd gerealiseerd. De architectuur, de materialen en vooral de ronde vorm en hoogte van het gebouw met de 2 in het oog springende spitsen zorgen voor een uniek gebouw op een even unieke locatie met een uniek uitzicht over de Maas en Maasplassen.

Het kantoorgebouw bestaat uit 13 bouwlagen, te weten begane grond en 11 kantoorverdiepingen alsmede 1 verdieping in de spitsen voor techniek. Per laag bestaat het gebouw uit circa 400 m² VVO kantoren die zijn gelegen rondom de centrale kern met liften, trappen, toiletten en overige voorzieningen. Bij het gebouw zijn 82 parkeerplaatsen aangelegd, waarvan 67 in de parkeergarage en op het parkeerdek en 15 aan de straatzijde in eigen, afsluitbare vakken. Ontdek het volledige opleveringsniveau en de indeling van de kantoorruimtes op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-looskade-12-22/2208

Terug naar het nieuws overzicht