Kantoorruimte huren op bedrijvenpark DelftTechPark?

7 juli 2020

Kantoorruimte huren op bedrijvenpark DelftTechPark?

 

Delftechpark 17-19 bevindt zich op businesspark 'Delftechpark' vlakbij de Universiteit van Delft, snelweg A-13 en het centrum van Delft. Momenteel is er diverse kantoorruimte beschikbaar.

In de directe omgeving zijn veel tech-georiënteerde bedrijven gevestigd zoals Plaxis en RPS. Treinstation Delft-Zuid ligt op loopafstand van het object. Op het Delftechpark is bestemmingsplan 'Delftechpark' van toepassing dat vereist dat eigenaren alleen gebouwen verhuren aan tech-gerelateerde bedrijven.

Het kantoorgebouw is momenteel in gebruik bij twee huurders. De kantoorruimte omvat in totaal 1.691 m² en biedt huurders functionele kantoorruimtes. Er zijn 32 parkeerplaatsen beschikbaar en heeft een parkeerratio van 1:53. Het pand werd gebouwd in 2001 en is voorzien van energielabel C.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 1.691 m² (v.v.o.). Voor de verhuur is circa 918 m² beschikbaar.

Bekijk de actuele beschikbaarheid en plan vrijblijvend een bezichtiging in op: 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/delft-delftechpark-17-19/3386

Delftechpark 9 is een modern kantoorgebouw, met een prettige sfeer, strakke afwerking en veel flexibiliteit. Het ultramoderne bedrijvenpark is gelegen naast de universiteit. Het is ruim opgezet en de architectuur is vooruitstrevend. Er zijn vele technische hoogwaardige bedrijven gehuisvest vanwege de locatie en uitstraling. Er is sprake van weinig tot geen leegstand in de directe omgeving.  

Het gebouw is 3,514 m2 vvo kantoorruimte waarvan nog enkele units van 30 m2 vvvo kantoorruimte beschikbaar zijn voor de verhuur.

Deze units zijn al te huur voor € 400,- per maand (exclusief btw), inclusief oa: energiekosten, internet (WiFi), schoonmaak algemene ruimte, gezamenlijke kantine etc.

Kom meer te weten over het kantoorgebouw op Delftechpark 9 via de onderstaande pagina:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/delft-delftechpark-9/3252

Terug naar het nieuws overzicht