Kantoorruimte huren in monumentale kantoorvilla aan de Stationsstraat te Tilburg?

6 januari 2020

Kantoorruimte huren in monumentale kantoorvilla aan de Stationsstraat te Tilburg?

 

Het aangeboden object bestaat oorspronkelijk uit twee gebouwen, Stationsstraat 17 en 19. Het gebouw nummer 19 is een Rijksmonument. Het is in 1883 gebouwd als woonhuis met koetshuis en is in 1908 in gebruik genomen als bankgebouw.

De Stationsstraat is één van de drukkere invalswegen van de binnenstad van Tilburg. De route van het station naar de binnenstad loopt door de Stationsstraat. Dit is in Tilburg een route met veel passanten. Het Centraal Station kenmerkt zich in Tilburg als zogenaamde “poort” van de stad.

In het verleden hebben gebruikers als De Nederlandse Bank, zorgverzekeraar CZ en telemarketingbureau HCN in het pand hun intrek gehad. Het gebouw heeft enerzijds een klassieke uitstraling en is daarnaast van binnen en buiten in een perfecte conditie waardoor het een kantoorhuisvesting met alle moderne gemakken is.

Naast een goed geklimatiseerd gebouw is het gebouw voorzien van een uitgebreid datanetwerk en heeft het een aansluiting op het glasvezelnet. Ondanks de klassieke aard van het pand heeft het een uiterst effectieve en moderne indeling wat ervoor zorgt dat het pand uniek is.

Bekijk de voorzieiningen en plan vrijblijvend direct online een bezichtigingsafspraak in:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/tilburg-stationsstraat-17-19/888

Terug naar het nieuws overzicht