Kantoorruimte huren in koopmanshuis met historische uitstraling te Rotterdam Wijnhaven?

6 november 2019

Kantoorruimte huren in koopmanshuis met historische uitstraling te Rotterdam Wijnhaven?

 

Kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven? Te huur, totaal ca. 444 m² hoogwaardig gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de begane grond en 4e verdieping. 

De straatwanden (ca. 1750) aan de Wijnhaven werden als één van de weinige gespaard bij het bombardement van 1940. Door de bouw van de spoorwegtunnel zouden ze alsnog gesloopt moeten worden. Het betroffen weliswaar geen belangrijke monumenten, maar voor Rotterdam vertegenwoordigen ze een belangrijke historische waarde. Na voltooiing van de tunnel zijn de 18e en 19e eeuwse gevels dan ook weer steen voor steen opgebouwd. De panden hebben een fraai uitzicht over de binnenhaven van de Wijnhaven en zijn gelegen in het centrum van Rotterdam. 

Het zakelijke centrum van Rotterdam aan de Blaak/Westblaak/Coolsingel is op loopafstand gelgen. De belangrijkste winkelstraten van Rotterdam zoals de Lijnbaan, Meent en de Hoogstraat liggen op steenworp afstand. In de directe omgeving bevinden zich diverse goede restaurants en uitgaansgelegenheden op het Gelderse Plein en aan de Oude Haven, zoals restaurants Mooii, Grand Café Het Witte Huis en Stockholm en ook het Mariniersmuseum is in het gebied gevestigd. 

De Wijnhaven is gelegen in het centrum van Rotterdam aan de verlengde Willemsbrug en de Oude Haven. Naast de historische uitstraling van de monumentale koopmanshuizen naast het Witte Huis wordt de locatie gekenmerkt door een grote dynamiek van architectonisch hoogwaardige nieuwbouwprojecten. 

Ontdek het opleveringsniveau en de actuele beschikbaarheid op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-wijnhaven-17/2868

Terug naar het nieuws overzicht