Kantoorruimte huren in kantoorgebouw Landmark?

29 januari 2020

Kantoorruimte huren in kantoorgebouw Landmark?

 

Het kantoorgebouw ‘Landmark’ is op een fantastische zichtlocatie gelegen langs de Rijksweg A2.

Het gebouw is gesitueerd op de hoek van de Savannahweg en de Bariumweg, waardoor het ook op bedrijventerrein ‘Lage Weide’ op een prominente plek is gelegen.

De kantoorvloeren kenmerken zich door haar unieke structuur. De vloeren zijn uitermate geschikt voor ‘open office’. De structuur zorgt ervoor dat zichtlijnen alsmede geluidsoverlast doorbroken worden. Het realiseren van kantoorkamers behoort echter ook tot de mogelijkheden. Door de indeling is het voor huurders van diverse metrages mogelijk om zich te vestigen in kantoorgebouw ‘Landmark’.

De entree is representatief en multifunctioneel. Deze is ingericht met een wachtruimte met de mogelijkheid om te werken. De entree is het hart van het kantoorgebouw waar een goede dynamiek is gecreëerd. Gebruikers en gasten komen elkaar hier tegen.

Staat uw gewenste afmeting er niet tussen? Reageer dan via bezichtig dit pand en selecteer algemene afmeting. Wij hebben voor iedere ondernemer de juiste afmeting!

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden voor u als (startend) ondernemer? Voor meer info en het vrijblijvend inplannen van een bezichtigingsafspraak:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-savannahweg-71/1681

 

Terug naar het nieuws overzicht