Kantoorruimte huren in het tijdloze kantoorgebouw De Colonel te Maasstricht?

14 december 2019

Kantoorruimte huren in het tijdloze kantoorgebouw De Colonel te Maasstricht?

 

De Colonel; een tijdloos gebouw door de symbiose van uitgesproken vormentaal en specifieke materiaalkeuzes. Twee gebouwen die samen één geheel vormen. De langgerekte laagbouw met vijf verdiepingen en een markante vierkante toren van 15 verdiepingen.

In De Colonel onderneemt u met stijl en klasse, maar zonder te overdrijven. Hier heeft de ware entrepreneur de ruimte om zaken te doen. Bedrijven die De Colonel al welkom heeft geheten zijn onder andere Koninklijke Sphinx, Q-Park, CGI, Regus, Arlanxeo en KPN.

Bereikbaarheid
De Colonel is gelegen aan de rand van het centrum van Maastricht in het stadsdeel Wyck, met een directe aansluiting aan de centrumring. Het markante gebouw ligt direct naast het NS-Station Maastricht.

De hoogbouw van het gebouw is een duidelijke landmark in de skyline van Maastricht. Via het NS-Station heeft u direct aansluiting op het intercitynet en diverse internationale treinverbindingen. Bij het NS-Station is ook het hoofdstation voor de stads- en streekbussen gelegen. De Colonel is gelegen op 10 minuten afstand van Maastricht-Aachen Airport.

Business Center
Op de begane grond van De Colonel is het Business Center gelegen. Alle huurders van het gebouw hebben hier de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse vergaderzalen en conferentiemogelijkheden.


Diverse bouwdelen en kantoortorens per direct beschikbaar op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/maastricht-stationsplein-620/1825

Terug naar het nieuws overzicht