Kantoorruimte huren in het inspirerende hart van Rotterdam?

5 augustus 2019

Kantoorruimte huren in het inspirerende hart van Rotterdam?

 

Coolse Poort is een markant kantoorgebouw, midden in het bedrijvige en inspirerende hart van Rotterdam: de Coolsingel. Deze toplocatie is typisch een exponent van de hedendaagse, binnenstedelijke kantoorontwikkeling. Er wordt dan ook in alle werk- en winkelbehoeften voorzien. Coolse Poort vereningt strakke architectuur een nuchtere Rotterdamse zakenmentaliteit met een ‘íngetogen luxe’.

De glazen entree is illustratief voor de royale lichtinval en de ruime opzet van het gehele gebouw Coolse Poort voldoet aan alle moderne kwaliteitseisen, kent tal van voorzieningen en is prima bereikbaar. Stijl en uitstraling maken dit kantoorgebouw bij uitstek geschikt voor zakelijke dienstverlener en andere service gericht organistaties.

Coolse Poort is gesitueerd aan de Coolsingel ter hoogte van het Churchillplein. In de directe nabijheid bevinden zich een keur aan hoogwaardige voorzieningen zoals winkels, horecafaciliteiten, leisure, banken en het World Trade Center.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 27.761 m2. Voor de verhuur is momenteel circa 4.260 m2 beschikbaar, in units vanaf circa 350m2:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-coolsingel-139/2540

Terug naar het nieuws overzicht