Kantoorruimte huren in een WTC-gebouw?

2 december 2019

Kantoorruimte huren in een WTC-gebouw?

 

In veel WTCs in Nederland is het mogelijk om kantoorruimte te huren voor een lange of korte termijn. De sfeervolle ruimtes zijn stuk voor stuk afgestemd op de wensen van elk type ondernemer. Of u nu flexwerker bent, een creatieve startup of een gevestigd internationaal bedrijf: de WTCs kunnen u de kantoorruimte bieden die het best bij u past. Kiest u voor een WTC, dan bent u verzekerd van een inspirerende werkplek die – letterlijk en figuurlijk – op niveau is.

Hoewel elk WTC gebouw zo zijn eigen charme heeft, hebben ze ook één ding gemeen: het zijn markante hotspots in de regio’s die zij vertegenwoordigen. Ze vormen het centrum van lokale bedrijvigheid en zijn aanjager van het regionale ondernemersklimaat. Ondernemen in een WTC betekent bovendien dat u profiteert op de wereldwijde uitstraling van het label. Kortom: een krachtige uitstraling richting voor uw relaties. 

Kantoorruimte huren WTC in Utrecht?

Op de meest centrale locatie van Nederland bevindt zich het World Trade Center Utrecht. Met haar indrukwekkende 70 meter hoge façade springt het gebouw direct in het oog van iedere bezoeker van het Jaarbeursplein en omgeving.

Voordelen WTC Utrecht:
- Naast Utrecht CS
- WTC Utrecht Meeting Center
- Uitstekende locatie
- Splinternieuw kantoorgebouw

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-stadsplateau-2/3026

Kantoorruimte WTC huren op Schiphol?

Bent u op zoek naar een kantoorlocatie met internationale allure en voorzien van alle mogelijke faciliteiten? Dan stellen wij graag het WTC Schiphol Airport aan u voor:


Voordelen WTC Schiphol Airport:

- Uitgebreide secretariële ondersteuning
- Met meeting center
- High quality moderne kantoren
- Bereikbaar per vliegtuig

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/schiphol-schiphol-boulevard-105--499/2083

Kantoorruimte huren WTC in Heerlen?

Volledig ingerichte werkplekken (voorzien van o.a. WIFI en print faciliteiten) gelegen in het World Trade Center Heerlen/Aachen gebouw op Avantis. 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/heerlen-vogt-21/373

Kantoorruimte huren WTC in Amsterdam Zuid?

Dit centrum op een handige locatie in Amsterdam Zuid biedt een groot aantal flexwerkruimtes en privékantoren. Met een ontwerp dat de unieke sfeer van Amsterdam weerspiegelt en voorzieningen die veel verder gaan dan wat u op een normale werkplek zou verwachten, is dit de perfecte omgeving om uw bedrijf of merk te positioneren.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-strawinskylaan-4117/2852

Kantoorruimte huren WTC in Papendorp?

Het Papendorp Park in Utrecht is gevestigd in een gebouw bestaande uit vijf indrukwekkende kantoortorens die via een ondergrondse hoofdingang aan elkaar verbonden zijn. Papendorp Park is als OV vertrekpunt zeer goed bereikbaar en heeft een uitstekende infrastructuur.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-papendorpseweg-100/2949https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-papendorpseweg-100/2949

Kantoorruimte huren WTC in Arnhem?

Het WTC Arnhem en Meeting Center Regardz bieden een scala aan aanvullende services en diensten. Deze bestaan onder andere uit:
- Receptioniste / Hostess;
- Coffeecorner;
- Telefoonservice;
- Secretariële ondersteuning;
- Taxi, hotel-, restaurant- en theaterboekingsservice;
- Post- en koeriersservice;
- Vergaderfaciliteiten;
- Cateringdiensten;
- Businessrestaurant.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpanden/arnhem-nieuwe-stationsstraat-10/4355Terug naar het nieuws overzicht