Kantoorruimte huren in een Rijksmonument?

23 juli 2020

Kantoorruimte huren in een Rijksmonument?

 

Nederland heeft bijna 62.000 Rijksmonumenten. Dit zijn gebouwen of andere objecten die om hun nationale cultuurhistorische waarde door de rijksoverheid zijn aangewezen als beschermd monument. In een aantal Rijksmonumenten is het tegenwoordig mogelijk om kantoorruimte te huren. Op Huurbieding.nl zijn diverse Rijksmonumenten beschikbaar voor de verhuur:

KAZERNESTRAAT 10, Venlo:
Deze kantoorruimtes zijn gevestigd in een oud marechausseegebouw. Het gebouw is gelegen tussen het industrieterrein Groot Boller en het Kazerneterrein Blerick.  Gebouwd omstreeks 1900 en compleet verbouwd en uitgebreid in 2012 in de huidige staat met een verhuurbaar oppervlak van in totaal 3.247 m². De kantoren zijn verdeeld over een drietal verdiepingen. Lees meer:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/venlo-kazernestraat-10/2250

'S-GRAVELANDSEWEG 67, Hilversum:
Stijlvolle negentiende-eeuwse kantoorvilla, welke als Rijksmonument is aangemerkt. De villa heeft ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object is gelegen in een groene en parkachtige omgeving met op loopafstand het centrum en station van Hilversum. De villa kent een vloeroppervlakte van circa 339,8 m², als volgt verdeeld:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/hilversum-s-gravelandseweg-67/3400

OVERSCHIESEWEG 34, Rotterdam:

Het gebouw is volledig gerenoveerd waarbij de authentieke architectuur behouden is gebleven. De Tollens Fabriek dateert uit het begin jaren veertig, ontworpen door de bekende architect J.H van den Broek. Het gebouw is nu een Rijksmonument:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-overschieseweg-34/3100

ECI 1-7, Roermond:
Luxe kantoorambiance in een historische omgeving. In het ontwikkelingsgebied Roerdelta, dichtbij het hart van Roermond, ligt ECI Roermond. De voormalige Electro Chemische Industrie heeft daar plaats gemaakt voor een plek om te eten, ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten, grote en kleine evenementen, exposities, cursussen en diverse film-, theater- en popvoorstellingen én fraaie kantoren. Allemaal verzameld in dit tot Rijksmonument bekroonde gebouw. Meer info:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-eci-1-7/2219STATIONSSTRAAT 17-19, Tilburg:
Op een steenworp afstand van het NS station Tilburg-Centraal gelegen monumentale kantoorvilla. De Stationsstraat is één van de drukkere invalswegen van de binnenstad van Tilburg. De route van het station naar de binnenstad loopt door de Stationsstraat. Dit is in Tilburg een route met veel passanten. Het Centraal Station kenmerkt zich in Tilburg als zogenaamde “poort” van de stad.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/tilburg-stationsstraat-17-19/888

STATIONSPLEIN 45, Rotterdam:
Kantoorruimte/werkplek huren in het Groot Handelsgebouw te Rotterdam? Aan het stationsplein 45 zijn nu diverse flexplekken te huur! In één van de meest bekende gebouwen van Rotterdam, het Groot Handelsgebouw, bieden The Office Operators volledig ingerichte en verzorgde vergaderruimtes aan. Dit Rijksmonument is tussen 2001 en 2005 smaakvol en met behoud van originele details gerestaureerd en aangepast naar de behoeften van de moderne gebruiker.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-stationsplein-45/3349 

Terug naar het nieuws overzicht