Kantoorruimte huren in de Riverside Offices? Per direct diverse etages beschikbaar!

31 oktober 2019

Kantoorruimte huren in de Riverside Offices? Per direct diverse etages beschikbaar!

 

De vier iconische kantoorgebouwen bevinden zich op een prominente zichtlocatie. Prachtig gelegen aan de Schaardijk en Rivium Promenade.

De transparante, gebogen daken staan garant voor herkenning. Door het unieke ontwerp en het perspectief lijken ze wellicht even groot, maar in formaat zijn ze oplopend: van zes tot negen verdiepingen.

Kantoorruimte huren in de Riverside Offices? Per direct beschikbaar voor de verhuur diverse etages!

Vanaf de A16 en Van Brienenoordbruggen springen ze direct in het oog: Riverside Offices. Vier statige, tijdloze en prestigieuze kantoorgebouwen aan de Nieuwe Maas waarvan er drie in gebruik zijn als kantoor. Met de twee kantoorpaviljoens en het alom geroemde Zalmhuis een prachtig complex met optimaal uitzicht op de druk bevaren Maas.

Riverside Offices is recent intensief gerenoveerd en sluit feilloos aan op de wensen en eisen van een moderne kantoorgebruiker. De grote, open kantoorverdiepingen bieden een plezierige werkomgeving en zijn efficiënt in te delen. Vanaf de kantoorverdiepingen heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van de stad Rotterdam en de rivier 'De Nieuwe Maas'.

De gebouwen zijn oplopend in grootte. Het dichts bij de Van Brienenoord gelegen gebouw telt zeven bouwlagen en het grootste gebouw heeft een begane grond en negen verdiepingen. Na recente verhuurtransacties is er voor de verhuur momenteel circa 5.420 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over Riverside Offices gebouw I & II, en Paviljoen B, in units vanaf circa 300 m². Ontdek nu wat er momenteel beschikbaar is voor de verhuur op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/capelle-aan-den-ijssel-rivium-promenade-62-160/2902

Terug naar het nieuws overzicht