Kantoorruimte huren in de Mediastad van Nederland?

6 juli 2018

Kantoorruimte huren in de Mediastad van Nederland?

 

Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten. De televisie kwam aanvankelijk in Bussum terecht, maar de bouw van het Mediapark in Hilversum-Noord verzamelde alle omroepfuncties weer in Hilversum. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

De gemeente duidde zichzelf ook aan als 'tuinstad' vanwege de vele tuinen, en vanwege het relatief grote aantal villa's, als 'villadorp'.

De hoofdgebouwen van de TROS, EO, alsmede het gezamenlijk AKN-gebouw (AVRO, KRO, NCRV) en van BNN, staan op diverse locaties in Hilversum. Kortom Hilversum zit vol dynamiek en wij hebben hier diverse panden te huur, vanaf 20m2 tot uw gewenste afmeting, meer weten? Bekijk ons aanbod;

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpanden/hilversum 

Terug naar het nieuws overzicht