Kantoorruimte huren in combinatie met goede koffie & De voordelen van een Vascobelo bar!

7 april 2022

Kantoorruimte huren in combinatie met goede koffie & De voordelen van een Vascobelo bar!


Op elk kantoor staat er wel eentje, een koffiemachine. Koffie tijdens je werk is ook niet meer weg te denken, een goede kop koffie op kantoor is essentieel! Daarnaast verhoogt koffie ook de productiviteit en zorgt goede koffie voor tevreden werknemers.

Naast dat koffie de sfeer verbeterd op kantoor, is het ook een visitekaartje voor je bedrijf en dit gaat heel goed samen met een Vascobelo. Hiermee combineer je een gezellige sfeer tussen werknemers, klanten en relaties op kantoor! Een goede kop koffie met een verzorgde coffeebar en verschillende smaken!

Vascobelo voegt waarde toe aan uw kantoorgebouw

Bij Vascobelo wordt een ''community'' gecreëerd met een warme sfeer, het bieden van kwaliteitsservice en het ontzorgen van pandeigenaren. Zij bieden Vascobelo locaties met hoogwaardige barista inclusief Inclusief een gezond, food & drinks menu.

Kiest u voor Vascobelo, dan wordt er een Vascobelo bar in uw gebouw gebouwd. Gastvrijheid en gemak zullen centraal staan. Zij serveren de huurders en hun gasten, onze prijswinnende Vascobelo Le Roi koffie.

Vascobelo  koffie, gecombineerd met hoge kwaliteit eten en hoffelijke service, zorgt voor de perfecte mix. Een mix die een band schept tussen huurders, als basis voor het bouwen van een community. Een community waar elke huurder aan deel kan nemen.

Bij Vascobelo willen ze de eigenaar, huurders en gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Van binnenkomst tot vertrek, Vascobelo zorgt ervoor dat elke werkdag een succes wordt. Onze baristi maken kennis, maken een praatje, wijzen de weg, brengen een drankje, verzorgen de lunch of komen snel met een oplossing voor een praktisch probleem. Met de jarenlange ervaring en een team van enthousiaste mensen, levert Vascobelo de best mogelijke service.

Tot de diensten behoren:
- Ontvangst van gasten, huurders en leveranciers
- Parkeerplaats beheer
- Post- en pakketdienst
- Combinatie met barista
- Directe samenwerking en ondersteuning property manager

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem contact op met freek.weel@vascobelo.com.

Kantoorruimte met een Vascobelo coffeebar

- Kantoorruimte Amstelveen, Langerhuize Offices; https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amstelveen-laan-van-langerhuize-1/4023
- Kantoorruimte Den Bosch, HNK Den Bosch; https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/den-bosch-europalaan-28/3835
- Kantoorruimte Hilversum, Gooische Brink; https://www.huurbieding.nl/aanbod/winkelpand/hilversum-kerkstraat-40-63/3378
- Kantoorruimte Utrecht, Le Mirage;
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-vliegend-hertlaan-15-97/2877
- Kantoorruimte Eindhoven, MELT;
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-achtseweg-zuid-151/3405
- Kantoorruimte Papendorp, Regus Utrecht; https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-papendorpseweg-75/2893
- Kantoorruimte Utrecht, Trindeborch;
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-catharijnesingel-55/2678
- Kantoorruimte Amsterdam, Regus Amsterdam; https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-joop-geesinkweg-901-999/2887- -  - Kantoorruimte Capelle aan den IJssel, ComfotzoneOffices:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/capelle-aan-den-ijssel-fascinatio-boulevard-522-2909va/4708

 

Over Vascobelo
Het Vascobelo concept is meer dan gewoon een koffiebar. Het is een verfijnd en ambitieus merk dat altijd de hoogst mogelijke kwaliteit wil leveren. Gestart met koffie en nu veel meer. Geleid door de filosofie 'Where Friends Meet', hebben ze met succes 28 locaties in Nederland en Spanje opgezet, waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid en verrassend menu. Ook bieden ze consumenten de mogelijkheid om Vascobelo producten van superieure kwaliteit te kopen voor thuisgebruik of direct in de vascobelo vestigingen. Wanneer u een van onze locaties binnenloopt, krijt u precies die ervaring die u verdient - een schone en eenvoudige wereld van delicatessen, elegantie en authenticiteit, goede muziek, en in het algemeen, een plek die zeker als thuis aanvoelt.

Over Huurbieding.nl
Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden!

Overzicht beschikbare bedrijfspanden op Huurbieding.nl;
Kantoorruimte Nederland
Bedrijfsruimte Nederland
Winkelruimte Nederland

Terug naar het nieuws overzicht