Kantoorruimte huren in BusinessCenter Delta te Arnhem?

21 februari 2020

Kantoorruimte huren in BusinessCenter Delta te Arnhem?

 

BusinessCenter Delta ligt op het Businesspark IJsseloord II in Arnhem, dat een hoogwaardige uitstraling heeft met een parkachtig karakter. Hierdoor voldoet het park volledig aan de wensen en eisen die de ondernemers nu en in de toekomst kunnen stellen.

IJsseloord 2 beschikt o.a. over een eigen parkmanagement dat de ondernemers een tal van aantrekkelijke diensten verleent. Variërend van services met betrekking tot het verkrijgen van vergunningen tot het centraal verzorgen van het groenonderhoud en het beheren van collectieve parkeerplaatsen op het park.

De locatie Delta is niet alleen geschikt voor zakelijke huurders maar leent zich ook uitstekend voor zorg en maatschappelijk gerelateerde partijen. Uw bedrijf matcht uitstekend met de andere huurders op deze locatie. Zo huren onder andere Jeugdbescherming Gelderland en Karakter kantoorruimte op de locatie Delta.

Duurzaamheid van de locatie:
LED verlichting
Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur
Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen, waar u en uw gasten de auto tijdens het vergaderen of werken kunnen opladen. Daarna gaat u zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Vloerbedekking van oude visnetten
Tapijttegels gemaakt van oude visnetten. Een circulair project waarbij ‘s werelds armste, afgelegen kustgemeenschappen hun eigen bedreigde omgeving helpen beschermen.

Gescheiden afval
Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest en papierafval. Ons streven voor 2020 is om alle BusinessCenter locaties ook te voorzien met containers voor plastic afval.

Warmteterugwinning
Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen
Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas.

A-label
Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda.

Bekijk de beschikbare kantoorpakketten op deze locatie:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/arnhem-delta-1/3112

 

Terug naar het nieuws overzicht