Kantoorruimte huren bij het Rabo eSports Stadion?

16 september 2019

Kantoorruimte huren bij het Rabo eSports Stadion?

 

Wilt u kantoorruimte huren in de regio Purmerend, Waterland & Amsterdam?

De kantoren binnen H20 Campus zijn letterlijk en figuurlijk dè manier om midden in de community van de next generation te zitten, met name op het gebied van creative tech, IT, marketing, gaming en esports.

H20 Campus biedt tientallen volledige ingerichte flexibele en vaste werkplekken, de zogenaamde desks of seats. Met deze werkplek zit je midden in de community van de nieuwe generatie. H20 wil gamers en tech-talent de kans geven om te pionieren, te groeien en te connecten. Huurders worden tevens H20 Member, wat diverse voordelen geeft:

Er is een parkeerterrein voor eigen vervoer, treinstation Overwhere is 1 km van het pand af (directe verbinding met amsterdam centraal). De bus stopt voor de deur (bushalte cantekoogweg - bus 301 en 413, andere bushalte is 400m lopen dat is halte koolsingel - bus 301, 306, 125 en N01.

H20 Purmerend vlakbij Amsterdam biedt diverse vergaderruimtes aan en vergader-arrangementen. Kantoren die te huur zijn, zijn geschikt voor 4 personen tot en met zo’n 30 personen. In totaal is er nog zo’n 3.000 m2 vloeroppervlak beschikbaar (van de 7.000 m2). Huurders worden tevens H20 Member, wat diverse voordelen geeft. Lees hieronder snel verder over o.a. deze voordelen en de beschikbaarheid van de units:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/purmerend-spinnekop-1-2/2770

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht