Kantoorruimte huren Apolollaan Amsterdam?

16 december 2019

Kantoorruimte huren Apolollaan Amsterdam?

 

Kantoorruimte huren aan de Newday Offices Amsterdam Apollolaan?

Een gloednieuwe Newday Offices vestiging in ontwikkeling op een A1-locatie. Aan de Apollolaan, direct tegenover het Amsterdamse Hilton, opent in januari 2020 Newday Offices Amsterdam Apolollaan haar deuren. Meer dan 5.000 m2 kantoorruimte verdeeld over 6 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het Newday Café alsmede een aantal vergaderruimtes en stilte-plekken. In de binnentuin zijn eveneens zitplaatsen en werkplekken gecreëerd, zodat in de zomeravonden lekker lang buiten kan worden gewerkt. De Clubmanager zorgt voor een dagelijks vertrouwd gezicht, voor zowel huurders als hun klanten.

Newday Offices biedt werkplekken op verschillende locaties in Nederland. Representatieve ruimtes tegen scherpe tarieven met persoonlijke service van onze Clubmanagers. Zij zorgen er iedere dag voor dat het je aan niets ontbreekt. En iedere dag een efficiënte dag is. Niet alleen door gasten te ontvangen met een glimlach, maar ook door altijd voor huurders klaar te staan. Met een goede kop koffie, gezonde lunch of een helder antwoord. Ervaar Newday Offices zelf en ontdek hoe fijn service kan zijn.

Iedere nieuwe dag biedt kansen om dingen anders en beter te doen. Een veelgehoorde klacht is het verspillen van tijd in het verkeer. Iets dat nu niet meer nodig is. Newday Offices heeft namelijk in heel Nederland kwalitatief hoogwaardige werkplekken die altijd goed bereikbaar zijn, en waar eenvoudig kan worden gewerkt of vergaderd. 10 locaties verspreid over het hele land die altijd in de buurt van een snelweg én het openbaar vervoer liggen. Zo haal jij altijd het beste uit je werkdag. Waar je ook wilt werken.

Kom meer informatie te weten over o.a. de huurprijs en actuele beschikbaarheid op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-apollolaan-151/3029

Terug naar het nieuws overzicht