Kantoorruimte huren aan de Rotterdamse Weena?

27 mei 2020

Kantoorruimte huren aan de Rotterdamse Weena?

 

Hartje Rotterdam

Aan het Weena, in het hart van dynamisch Rotterdam, zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar. In de directe omgeving bevinden zich de Lijnbaan, befaamde hotels, banken, De Doelen (congresruimte) alsmede een gevarieerd horeca-aanbod. 

De bereikbaarheid per auto is voor een centrum locatie zeer goed te noemen. Het Maastunneltracé en de Schiekade bieden een goede aansluiting op de Ring Rotterdam.

Het Centraal Station, knooppunt van trein-, metro-, en busverbindingen, ligt op nog geen 200 meter afstand en is recentelijk zeer grondig gemoderniseerd. In de directe omgeving zijn zowel horecagelegenheden als diverse winkels te vinden. Het Centraal Station ligt op circa 5 minuten loopafstand. Dit is de plek waar alle vormen van het openbaar vervoer bij elkaar komen, inclusief de HSL en de Randstad Rail. 

Weena 505 - kantoorgebouw Delfse Poort
Delftse Poort is zonder twijfel één van de meest complete kantoorpanden van Rotterdam. Uitnodigend voor passanten, gastvrij voor gasten en de perfecte plek voor de moderne ondernemer, werknemer en zzp’er:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-weena-505/3366

Kantoorruimte te huur vanaf 39m2 tot uw gewenste afmeting. Kant en klare kantoren of zelf inrichten? Alles is mogelijk in De Delftse Poort. We kunnen niet alle beschikbare afmetingen vermelden! Wel kunnen wij elke unit op maat bespreken. Reageren op dit pand? Kies algemene afmeting en vermeld uw gewenste vierkantemeters!

De Delftse Poort is een grootstedelijk kantoorgebouw in het hart van Rotterdam waar professionals van nu excelleren. Waar je werkt in kantoorruimtes met het mooiste uitzicht, je kan rekenen op persoonlijke aandacht en eersteklas dienstverlening:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-weena-505/1985

Weena 308-310 - kantoorgebouw W200
Kantoorruimte te huur in de business center W200 te Rotterdam, gelegen op de derde verdieping van toren A. Dit gebouw is prominent gelegen aan de Rotterdamse Weena. Een scala aan bedrijven van binnen en buiten Nederland heeft zich al gevestigd in het W200 gebouw. Deze locatie, gecombineerd met dit kantoorgebouw en ons afgewerkte kantoor staan garant voor een uitstekende eerste indruk bij klanten:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-weena-308-310/3110

Weena 290 - kantoorgebouw Regus Rotterdam City Centre
Het kantoor in het centrum van Rotterdam ligt in een rond, zilverkleurig gebouw dat een opvallend adres biedt in een stad met een reputatie tot vernieuwend ontwerp. Het gebouw ligt aan de Weena en het Nederlands Architectuurinstituut ligt in de buurt en is van invloed geweest op de uitbreiding van het aantal prestigieuze, hoge gebouwen die skyline veranderen:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-weena-290/2870


Weena 200 - kantoorgebouw Gebouw W200
Het gebouw “W200” is een multi-tenant representatief kantoorgebouw en prominent gelegen aan het Weena, de Rotterdamse International Business Boulevard. Een scala aan bedrijven van binnen en buiten Nederland heeft zich hier al gevestigd en verhuizen hierheen vanwege de statusverhogende omgeving, het comfort, de parkeergelegenheid, de toegang tot het openbaar vervoer en de positie in het hart van de stad:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-weena-200/2866


Weena 788 - kantoorgebouw Gebouw First
Op een prachtige zichtlocatie worden op de 11e en 19e verdieping kantoorruimten te huur aangeboden. Voor de verhuur zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-weena-788/3265

Weena 690 - kantoorgebouw Millennium Tower Rotterdam
Kantoorruimte huren aan het Weena 690 te Rotterdam? In dit prachtige gebouw, recht tegenover Rotterdam Centraal station, bieden wij full-service kantoren op de 16e en 26e verdieping. De luxe uitstraling, het gebruik van hoogwaardige materialen en een verbluffend uitzicht zal er voor zorgen dat uw bezoek uw kantoor niet snel meer zal vergeten:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-weena-690/3264

Weena 130 - kantoorgebouw Weena-Zuid
Kantoorruimte te huur in het business centre 'Weena-Zuid', gevestigd in het multifunctioneel WNA-gebouw dat centraal is gelegen in het zakelijke hart van Rotterdam. Het gebouw ligt heel strategisch in het dynamische, internationale centrum van deze havenstad, met uitzicht op een voetgangersgebied, midden tussen een groot aantal toonaangevende Nederlandse en internationale bedrijven, variërend van banken tot chemische bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, maritieme bedrijven (Rotterdam is een World Port City en de grootste haven van Europa) en consumentengoederen:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-weena-zuid-130/2936

Weena 730-734 - kantoorgebouw "Premier Offices"
Te huur diverse all in busines units volledig gerenoveerde en ingerichte units, turn key gelegen in kantoorgebouw "Premier Offices". Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied waartoe ook de exclusieve FIRST TOWER behoort en de toekomstige nieuwbouwontwikkeling "The Modernist"
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-weena-730/3738Terug naar het nieuws overzicht