Kantoorruimte huren aan de Amsterdamse grachten?

6 december 2019

Kantoorruimte huren aan de Amsterdamse grachten?

 

Kantoorruimte grachtengordel Amsterdam

Unieke kantoorruimtes te huur aan onder andere de Herengracht, Amsterdam Paleis op de Dam. Het kantoor Paleis op de Dam in Amsterdam ligt in een 17e eeuws traditioneel grachtenpand aan de beroemde Herengracht, een van de werelderfgoederen van UNESCO.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-herengracht-282/2915 

Herengracht 500
Dit monumentale grachtenpand uit 1770 van totaal circa 1.283 m² kenmerkt zich door de aanwezigheid van prachtige traditionele stijlkamers en authentieke kenmerken.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-herengracht-500/3525

Herengracht 499
Het monumentale pand gelegen aan de Herengracht 499 is gebouwd in 1667 en in 1752 is het gebouw ingrijpend verbouwd, waarbij de oorspronkelijke gevel is vervangen en de plafondhoogtes zijn vergroot. Vanaf 1899 is het gebouw in gebruik genomen door de Gouden Meisjesschool.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-herengracht-499/4586

Keizersgracht 62-64
Dit zakencentrum ligt in de buurt van de Jordaan en op loopafstand van het centraal station van Amsterdam, op een van de mooiste commerciële locaties in Amsterdam. Perfect gelegen aan de grachtzijde en omringd door vele fantastische en handige lokale voorzieningen, waaronder een breed scala aan winkels, hotels en lokale diensten.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-keizersgracht-62-64/2849

Keizersgracht 555
Regus Amsterdam Spaces Keizersgracht. Ver van de afleiding van de Zuidas, geeft ons business center van Amsterdam Keizersgracht een contrast tussen de historische locatie en gevel en een verfrissend eigentijds interieur. Historisch en high-end tegelijkertijd trekt het centrum van de stad een uiteenlopende gemeenschap van bedrijven, van wereldwijde merken in technologie tot kleinere startups.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-keizersgracht-555/2913

Keizersgracht 199
Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht 199 etage II of III te Amsterdam? De monumentale grachtenpanden Keizersgracht 119 - 121 zijn gelegen tussen de Leliegracht en Herenstraat in het centrum van Amsterdam. Centraal gelegen tussen de Jordaan en de Dam met alle faciliteiten binnen handbereik, biedt deze locatie een fantastische mogelijkheid om kantoor te houden.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-keizersgracht-119/3048

Rozengracht 133
In het bruisende centrum van Amsterdam vindt u de Rozengracht 133. Deze locatie biedt niet alleen een historische achtergrond, maar ook een uitstekende locatie in de stad. Vanuit deze centrale plek heeft u gemakkelijk toegang tot de bruisende straten, culturele bezienswaardigheden en diverse eetgelegenheden die Amsterdam te bieden heeft. De Rozengracht is gelegen tussen de Prinsengracht en de Lijnbaansgracht.

https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/amsterdam-rozengracht-133-1016lv/5194

Bloemgracht 117H
Het gaat hier om prachtige kantoorruimte met een industriële ‘loft’ uitstraling gelegen in de Jordaan aan een van de leukste grachten van Amsterdam. In de nabijheid bevinden diverse moderne winkelstraten met exclusieve en trendy speciaalzaken, cafés, sportscholen en restaurants. Bekende locaties als de Negen Straatjes, Noordermarkt, Rozengracht etc. bevinden zich op loopafstand. De mooie grachtenpanden geven de locatie een knusse en gezellige sfeer met een authentieke charme.

https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/amsterdam-bloemgracht-117h-1016kj/5192

Singel 120
Op deze prestigieuze locatie aan het Singel in Amsterdam Centrum op loopafstand van het Centraal Station, is gesitueerd dit historische karakteristieke grachtenpand tussen de Raadhuisstraat en de Brouwersgracht. Het betreft gerenoveerde representatieve creatieve kantoorruimte met hoge plafonds en prachtig uitzicht op de gracht. In de nabijgelegen bekende gezellige Herenstraat, Prinsenstraat, Noordermarkt en de Negen Straatjes vindt u diverse exclusieve en trendy speciaalzaken, cafés, restaurants en sportscholen.

https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/amsterdam-singel-120-1015ae/5191

Voor het actuele aanbod aan de Herengracht:
https://www.huurbieding.nl/aanbod?action=filter&object_address=Herengracht%2C+Amsterdam

En voor de Keizersgracht:
www.huurbieding.nl/aanbod?action=filter&object_address=Keizersgracht%2C+Amsterdam

 

Terug naar het nieuws overzicht