Kantoorruimte huren aan de Amsterdamse grachten?

6 december 2019

Kantoorruimte huren aan de Amsterdamse grachten?


Unieke kantoorruimtes te huur aan de Herengracht, Amsterdam Paleis op de Dam. Het kantoor Paleis op de Dam in Amsterdam ligt in een 17e eeuws traditioneel grachtenpand aan de beroemde Herengracht, een van de werelderfgoederen van UNESCO.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-herengracht-282/2915 

Complete, representatieve en volledig gemeubileerde kantoorruimtes te huur in het centrum van Amsterdam, en wel aan de Herengracht. Dit mooie en historische kantoorgebouw biedt moderene en elegante kantoren voor ondernemers met een internationale gemeenschap. De kantoorruimtes zijn volledig uitgerust met state of the art infrastructuur en uw lidmaatschap geeft toegang tot vergaderzalen van alle soorten en maten.

Met 24/7 toegang tot het gebouw kunt u de klok rond werken, wanneer u maar wilt. Het gebouw biedt tevens eigen telefooncellen aan en beschikt over een keuken met gratis drankjes. U heeft prachtig uitzicht op de gracht en exclusief toegang tot een eigen privé tuin.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-herengracht-499/2834

Herengracht 500
Dit monumentale grachtenpand uit 1770 van totaal circa 1.283 m² kenmerkt zich door de aanwezigheid van prachtige traditionele stijlkamers en authentieke kenmerken.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-herengracht-500/3525

Herengracht 280
Het grachtenpand biedt een moderne en state-of-the-art kantoor. Verwelkom uw gasten in de open ruimtes of ontmoet uw collega’s in onze vergaderruimte.


Dit monumentale gebouw in het centrum van Amsterdam aan de gracht: Dit kantoor aan de Herengracht werd gebouwd in de 17e eeuw en staat ook wel bekend als het Klockhuys, verwijzend naar de drie klokken op de grote gevel. 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-herengracht-280/2794

Keizersgracht 62-64
Dit zakencentrum ligt in de buurt van de Jordaan en op loopafstand van het centraal station van Amsterdam, op een van de mooiste commerciële locaties in Amsterdam. Perfect gelegen aan de grachtzijde en omringd door vele fantastische en handige lokale voorzieningen, waaronder een breed scala aan winkels, hotels en lokale diensten.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-keizersgracht-62-64/2849

Keizersgracht 555
Regus Amsterdam Spaces Keizersgracht. Ver van de afleiding van de Zuidas, geeft ons business center van Amsterdam Keizersgracht een contrast tussen de historische locatie en gevel en een verfrissend eigentijds interieur. Historisch en high-end tegelijkertijd trekt het centrum van de stad een uiteenlopende gemeenschap van bedrijven, van wereldwijde merken in technologie tot kleinere startups.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-keizersgracht-555/2913

Keizersgracht 125
Amsterdam is de geboorteplaats van The Mood. In 2008 startte het eerste multifunctionele officeconcept aan de Keizersgracht. In het monumentale grachtenpand midden in het centrum zijn bijna 50 units gevestigd.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-keizersgracht-125-127/3477

Keizersgracht 199
Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht 199 etage II of III te Amsterdam? De monumentale grachtenpanden Keizersgracht 119 - 121 zijn gelegen tussen de Leliegracht en Herenstraat in het centrum van Amsterdam. Centraal gelegen tussen de Jordaan en de Dam met alle faciliteiten binnen handbereik, biedt deze locatie een fantastische mogelijkheid om kantoor te houden.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-keizersgracht-119/3048

Voor het actuele aanbod aan de Herengracht:
https://www.huurbieding.nl/aanbod?action=filter&object_address=Herengracht%2C+Amsterdam

En voor de Keizersgracht:
www.huurbieding.nl/aanbod?action=filter&object_address=Keizersgracht%2C+Amsterdam

 

Terug naar het nieuws overzicht