Kantoorruimte Entrepotgebouw Rotterdam

23 juli 2020

Kantoorruimte Entrepotgebouw Rotterdam

 

Je eigen kantoor in een bruisend hart van creatievelingen, workaholics, trainers en levensgenieters? In Rotterdam bevindt zich De Stadstuin, in het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid. Een hub voor startende ondernemers. Ooit was het Entrepotgebouw ‘s werelds meest moderne pakhuis. Nu heeft de invulling van koffie, thee, suiker en specerijen plaats gemaakt voor appartementen, restaurants, winkels én De Stadstuin! En dit is jouw kans op je eigen kantoor te bemachtigen in De Stadstuin.

Bekijk de beschikbare kantorruimtes: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-entrepotgebouw-1/3373

Je eigen kantoorruimte in Rotterdam

Lijkt het je interessant om je eigen kantoor te openen in een werkomgeving met veel startende ondernemers? Dan is dit je kans. Via Huurbieding.nl zijn meerdere ruimtes beschikbaar vanaf 28m2 tot 234m2. Je eigen kantoorruimte huur je al vanaf €675,- excl. btw. En een leuke bijkomstigheid is dat je de kantoorruimte helemaal volgens eigen inzicht mag inrichten en/of verbouwen. Je kunt de perfecte werkomgeving creëren om jouw business naar een hoger niveau te tillen.

Kantoorruimte huren De Stadstuin Entrepotgebouw Rotterdam

Bereikbaarheid 'De Stadstuin'

Het Entrepotgebouw ligt op de befaamde Kop van Zuid. Goed te bereiken met het openbaar vervoer via metrostation Wilheminaplein en een snelle verbinding met treinstation Rotterdam Centraal. Bovendien is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid om klanten te kunnen ontvangen. En als huurder kun je voor een mooie meerpijs een eigen parkeerplek krijgen. Uiteraard kun je ook met de fiets het een en ander eenvoudig ondernemen, want op een fietsafstand van 10 minuten zit je in het hart van Rotterdam.

Geschiedenis Entrepotgebouw

De Entrepothaven en de Binnenhaven werden samen met het Entrepotgebouw en het Poortgebouw gerealiseerd door de handelmaatschappij van Lodewijk Pincoffs: de Rotterdamsche Handelsvereeniging (RHV). Het Entrepotgebouw 'De Vijf Werelddelen' dateert uit 1897 en huisvestte pakhuizen die werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen.

Kantoorruimte huren in Rotterdam?

De Stadstuin in het Entrepotgebouw is populair onder startende ondernemers en wat betreft de beschikbaarheid geldt vol=vol. Maar niet getreurd, want in Rotterdam wemelt het van de vrijstaande kantoren en bedrijfsruimtes. Dus zoek jij iets anders dan De Stadstuin? Maar kun je niet wachten om jouw nieuwe kantoor te openen in Rotterdam, kijk dan gerust bij ons volledige aanbod kantoor- en bedrijfspanden in Rotterdam.

Terug naar het nieuws overzicht