Kantoorruimte beschikbaar in het multifunctionele kantoorgebouw Acropolis

16 juli 2019

Kantoorruimte beschikbaar in het multifunctionele kantoorgebouw Acropolis

 

Het multifunctionele kantoorgebouw Acropolis: Werken in een historische, creatieve en luxe werkruimte met volledig eigen entree en adres en direct verbonden zijn met het kantoorgebouw waarin een café, vergaderzalen, lunchfaciliteiten en zelfs een theater gevestigd zijn. Dit alles in een meer dan inspirerende omgeving.

Het luxe gerestaureerde Monument, de Latijnse school van de Franciscaner kloosterorde, is gelegen midden in de kern van het stadje Megen en valt onder het beschermd stadsgezicht. Het Monument is aan de binnenzijde volledig vernieuwd en heeft fraaie ruimten met een hoog afwerkingsniveau hebben hoge ramen en veel licht inval. Verder is er een prachtig uitzicht op de achtergelegen binnentuin.

De ruimte was voorheen in gebruik als tandartsenpraktijk en kan in overleg geschilderd worden in warmere kleuren. Acropolis vervult een spilfunctie voor allerlei evenementen en als vergaderlocatie voor o.a. de Rabobank en het Osse bedrijfsleven.

We willen u uitnodigen om eens te kijken hoe we van de vestiging van uw bedrijf of instelling een groot succes kunnen maken. Kom meer te weten over het Historische kantoorpand Acropolis en plan vrijblijvend een bezichtigingsafspraak in:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/megen-wilhelminastraat-6/2481

 

Terug naar het nieuws overzicht