Kantoorlocaties Flexoffiz online!

4 juli 2019

Kantoorlocaties Flexoffiz online!

 

FlexOffiZ biedt volledig ingerichte kantoorruimte aan door heel Nederland tegen een scherpe all-in prijs. Ben je starter, ZZP’er, MKB’er of een grotere organisatie en wil je tegen flexibele voorwaarden een kantoorruimte per maand huren? Bij FlexOffiZ huur je binnen een week een eigen kantoorruimte en je overeenkomst is per maand opzegbaar. Maximum office space at minimum risk!

FLEXOFFIZ NAARDEN
Midden in ’t Gooi aan de A1. Precies tussen Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht ligt industriepark Gooimeer Noord waar de FlexOffiZ kantoorruimte Naarden gevestigd is. Het is een ideale locatie voor iemand die vanuit het midden van het land wil werken.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/naarden-gooimeer-8/2665

FLEXOFFIZ DEN HAAG
Kantoorruimte Den Haag is gevestigd in de Waldorpstraat op nummer 17. FlexOffiZ biedt je de mogelijkheid om je eigen kantoor te creëren in het bruisende, multifunctionele gebouw The Globe pal naast het station Den Haag Hollands Spoor.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-haag-waldorpstraat-17/2663

FLEXOFFIZ GRONINGEN
Altijd al gedroomd van een kantoor met uitzicht op het voetbalveld van FC Groningen? Bij FlexOffiZ kan het! Dit kantoorpand wordt gekenmerkt door een nette en levendige entree. Jouw kantoor bevindt zich op de begane grond. De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere ondernemers. Een vergaderruimte (gratis te gebruiken) met uitzicht op het voetbalveld!

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/groningen-boumaboulevard-91-93/2662

FlexOffiZ Sloterdijk is gevestigd in kantoorgebouw Vida (Kabelweg 57). Dit is een prachtig kantoorgebouw die beschikt over een receptie, een restaurant en een stijlvol atrium waar je rustig kan werken en relaxen in de hangmat of je collega uitdaagt voor een potje poolen. Het pand is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-kabelweg-57/2660

FLEXOFFIZ AMSTERDAM
Ons kantoorpand Sloterdijk II aan de Naritaweg in Amsterdam ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation Sloterdijk. Deze locatie is dus met het openbaar vervoer perfect te bereiken. Kantoorruimte huren in Amsterdam is zeer in trek bij de ondernemers

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-naritaweg-215/2661

FlexOffiZ Zwolle is gevestigd in een gebouw uit de jaren 80. Laat je door het uiterlijk niet misleiden want daardoor zijn alle kantoren heerlijk ruim. Het gebouw is van alle gemakken voorzien. Voor de ontspanning kan je De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/zwolle-rijnlaan-25/2659

FLEXOFFIZ MAASTRICHT
Kantoorruimte in Maastricht vind je in het MECC (Gaetano Martinolaan 75-95). Wij bieden inspirerende werkplekken in een bruisend gebouw pal naast de A2. Op loopafstand van MECC is het station Maastricht Randwyck gelegen.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/maastricht-gaetano-martinolaan-75-95/2188

FLEXOFFIZ Amersfoort
Deze kantoorruimte in Amersfoort ligt naast de A1 bij Amersfoort (Databankweg 20) en is hierdoor goed bereikbaar vanuit het hele land. Tevens huisvest deze vestiging een bedrijfsrestaurant en biedt het mogelijkheden voor klant- en pakketontvangst.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amersfoort-databankweg-20-22/1338

FLEXOFFIZ REEUWIJK
Ons kantoorpand in Reeuwijk is gelegen op de meest centrale locatie in de Randstand. 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/reeuwijk-reeuwijkse-poort-114/2664

FLEXOFFIZ Almelo

Kantoorruimte te huur in FlexOffiZ Kronenburgsingel 525 te Arnhem, de perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt. Van alle gemakken voorzien:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/arnhem-kronenburgsingel-525/3452

Terug naar het nieuws overzicht