Kantoorgebouw voor muziekkanten te huur in de Spaanse Polder te Rotterdam!

23 januari 2020

Kantoorgebouw voor muziekkanten te huur in de Spaanse Polder te Rotterdam!Vanwege de grote vraag naar muziekruimtes en opnamestudio's is er een compleet kantoorpand toegeweden aan het huren van muziekstudio's. We hebben diverse ruimtes ter beschikking welke naar eigen inzicht verbouwd, ingericht en geïsoleerd kunnen worden.

Het kantoorgebouw is gelegen op een uitstekende locatie in de Spaanse Polder aan de Schuttevaerweg te Rotterdam. Het pand is goed en eenvoudig bereikbaar via de A20 en de A13, terwijl ook het vliegveld Rotterdam The Hague Airport op korte afstand is gelegen. Via de Horvathweg is het centrum van de stad in enkele autominuten bereikbaar.

De eerste twee units zijn reeds betrokken en omgetoverd tot uiterst professionele opnamestudio's. Wil jij ook graag je creativiteit de ruimte kunnen geven en 24/7 aan je muziek bedrijf kunnen werken dan is My Music Studio Rotterdam echt iets voor jou.  

Neem snel contact op voor een bezichtiging want er zijn een beperkt aantal units beschikbaar. Klik op de onderstaande link voor een actueel overzicht over de beschikbare ruimtes:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpanden/rotterdam-schuttevaerweg-106c/4353    

 

Terug naar het nieuws overzicht