Kantoorgebouw “The Mark” Rotterdam.

28 september 2020

Kantoorgebouw “The Mark” Rotterdam.

 

Eén van de meest hoogwaardige kantoorgebouwen in Rotterdam “The Mark” aan de Fascinatio Boulevard in Rotterdam. Meer dan 22.000 vierkante meter pal aan de A16. Multi-tenant building van het hoogste niveau. Superieur afgewerkt: luxueus, eigentijds, stoer. Voor bedrijven die een statement willen maken. Ready for the next level?

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-fascinatio-boulevard-204-300/3485

The Mark is onlangs volledig gerestyled naar een full-service kantoorgebouw met meer dan alleen kantoorruimte. Hierbij is het gebouw voorzien van onder andere:
- hoogwaardige entreehal waarin bezoek wordt ontvangen door hostesses en waar gebruikers en bezoekers van het gebouw onder het genot van een kop koffie informeel elkaar kunnen ontmoeten;
- volledig geoutilleerd vergadercentrum waar op basis van pay per use vergaderruimten in diverse grootten kunnen worden geboekt;
- ruim opgezet restaurant gelegen op de 3e verdieping waar gebruikers van het gebouw een gezonde lunch kunnen bestellen alsmede informeel kunnen overleggen.

Kantoorgebouw “The Mark” is uitstekend bereikbaar. De nabijheid van de A16, met een eigen oprit naar Brainpark III zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per auto. Op korte rijafstand is het vliegveld ‘Rotterdam-The Hague Airport’ gelegen, met zijn directe verbindingen naar meer dan 40 bestemmingen in en buiten Europa, waaronder Londen City, Manchester, München, Rome en Barcelona. Ook per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar door zijn ligging op korte loopafstand van het metrostation “Kralingse Zoom”, vanaf waar je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam bent.



Terug naar het nieuws overzicht