Kantoorgebouw Copernicus in Zwolle per direct beschikbaar voor de verhuur!

3 april 2020

Kantoorgebouw Copernicus in Zwolle per direct beschikbaar voor de verhuur!

 

Kantoorgebouw Copernicus is gelegen op een zichtlocatie aan de ringweg van Zwolle. Het station van Zwolle is op loopafstand gelegen en de op- en afritten van de Rijksweg A28 liggen vlakbij. Het gebouw is hierdoor zeer goed bereikbaar. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de gastvrouw, in een recent opgefriste entree. Gasten kunnen op verzoek worden ontvangen met een kop koffie of worden doorgestuurd naar uw kantoor.

Copernicus is recent (2018) voorzien van nieuwe koelmachines en de regeltechniek van de klimaatinstallatie is in het najaar van 2018 vervangen. Hierdoor is de gehele installatie weer up-to-date, met een koelvermogen van minimaal 45W/m² dat per stramien/kantoor geregeld kan worden. Op de receptieverdieping zijn tevens drie vergaderzalen die voor algemeen gebruik beschikbaar zijn.

Kantorenlocatie Hanzeland is direct gelegen naast het station, dichtbij de binnenstad van Zwolle en op circa 3-5 autominuten van de A28 (afslag Zwolle-Zuid). Het NS-station van Zwolle, dat grenst aan Hanzeland is lopend binnen enkele minuten te bereiken. Het kantoorgebouw is gelegen aan de IJsselallee, de ringweg van Zwolle. Deze weg is recentelijk door de gemeente Zwolle aangepakt. Hierdoor is de doorstroming van en naar de snelweg bijzonder verbeterd.

Diverse kantoorverdiepingen beschikbaar voor de verhuur op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/zwolle-zuiderzeelaan-53-71/3173

Terug naar het nieuws overzicht