Kantoor of vergaderruimte huren in Amsterdam Oost?

22 juli 2020

Kantoor of vergaderruimte huren in Amsterdam Oost?

 

Wilt u kantoorruimte of een  vergaderzaal huren in Amsterdam?

U kunt zelf kiezen welke kantoorruimte u wilt huren. In alle gevallen biedt Villa Mattern volstrekte privacy en betaalbaar maatwerk. De vrijstaande bungalow biedt rust en ruimte en is daardoor de perfecte locatie voor vergaderingen, cursussen of brainstormsessies.

Villa Mattern ligt op een steenworp afstand van het Amsterdam Manorhotel, gevestigd in een unieke pand waarin vroeger het Burgerziekenhuis was gehuisvest. Na kort als stadsdeelkantoor te hebben dienst gedaan is het sinds 2011 het Manorhotel. Op verzoek maken we daar een reservering voor u. Verder zijn het Tropenmuseum en Artis op loopafstand van de villa. De rondvaartboten en watertaxi’s meren aan bij het Tropenmuseum. Aan de nabijgelegen Linnaeusstraat en Middenweg bevinden zich allerlei uitstekende restaurants zoals De Kas, Enoteca en Merkelbach.

De grote, lichte Rubinsteinzaal is ingericht als vergaderzaal voor ongeveer 25 personen. De intieme Montignyzaal biedt plaats aan 8 personen en is vooral geschikt voor brainstormsessies of topoverleg. De riante Tamarzaal is geschikt voor bijeenkomsten in zowel formele als informele setting. Zo vinden er plenaire bijeenkomsten plaats in theater-opstelling, vergaderingen (board room en U-vorm), working lunch, working dinner, diners en recepties. Dat kan een bespreking zijn, maar ook een lunch, diner of borrel. Ook de patio is zo ingericht dat er kleine groepen kunnen vergaderen. U kunt uiteraard gebruik maken van de WI-FI.

Op de volgende pagina is meer informatie over de ruimtes te lezen en voor het vrijblijvend inplannen van een bezichtigingsafspraak:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-nicolaas-de-roeverstraat-3/3277

Terug naar het nieuws overzicht