Kantoor huren op de TU/e Campus van de Technische Universiteit Eindhoven?

8 januari 2020

Kantoor huren op de TU/e Campus van de Technische Universiteit Eindhoven?

 

Twinning biedt een stimulerende omgeving voor innovatieve technologiebedrijven. Bedrijven in Twinning kunnen worden voorzien van diverse vormen van ondersteuning, waaronder netwerkevents, business development, financiering en bedrijfsadvies.

Twinning biedt kantoorruimten aan bedrijven actief in ICT, (embedded) software en elektronica. Twinning Eindhoven laat niets te wensen over voor jonge tech bedrijven en is een flexibele, bewezen succesformule voor de lancering van technologische producten, processen en diensten.

De ligging van Twinning is perfect, op de TU/e Campus van de Technische Universiteit Eindhoven: ‘a preferred place’ voor innovatieve bedrijvigheid. De bedrijven in Twinning vormen een energiek netwerk, middenin de wereld van de universiteit. Met toegang tot kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers.

Het ligt op een goed bereikbare zichtlocatie aan de rondweg in Eindhoven. Vanaf hier kun je gemakkelijk met de auto richting bijvoorbeeld de Ringweg A2. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het kantoor en in de eigen parkeergarage. Het centraal station van Eindhoven ligt nabij voor als je liever met het openbaar vervoer reist.

- Thema: Informatie Technologie
- Gelegen op de TU/e Campus
- Nabij centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer
- Kantoorruimten van 25 tot 500 m2
- Hoogwaardige redundante ict-infrastructuur
- Serverruimte met serverboxen
- Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
- Centrale receptie met telefoonbeantwoording
- Eigen parkeergarage
- Diverse voorzieningen op loopafstand (kinderopvang, sportcentrum, winkels, etc).

Geïnteresseerd geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op de onderstaande link: 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-de-zaale-11/2989



Terug naar het nieuws overzicht