Kantoor en winkelruimte huren in Weert?

27 mei 2020

Kantoor en winkelruimte huren in Weert?

 

Weert is zowel per openbaar vervoer, auto en te voet uitstekend bereikbaar. Mede vanwege haar centrale ligging direct aangrenzend aan het station van Weert. Het aangebodene geniet géén eigen exclusieve parkeerplaats. Er zijn in de directe omgeving voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen voorhanden. Daarbij is er in de naastgelegen parkeergarage onder het naastgelegen Stationskwartier indien gewenst een parkeerabonnement af te sluiten. Hetzelfde geldt voor de parkeergelegenheid aan de Parallelweg (Q Park).

LANGSTRAAT 49 - Weert
Zeer representatief winkelpand met bovenwoning gelegen op een a1 stand binnen het kernwinkelgebied van Weert. Het aangebodene heeft voorheen dienst gedaan als winkelruimte conform de retailer House of Shoes.


https://www.huurbieding.nl/aanbod/winkelpand/weert-langstraat-49/2247

LANGSTRAAT 28 - Weert
Prachtig winkel/horeca pand te huur in het centrum van Weert! Bedrijfsruimte thans in gebruik geweest als nagelstudio en succesvolle kledingwinkel "Bardolino"! Het onderhavige object is centraal gelegen in de Langstraat de hoofdwinkelstraat van de gemeente Weert.


https://www.huurbieding.nl/aanbod/winkelpand/weert-langstraat-28/3267

GEUZENDIJK 35 - Weert
Uniek en multifunctioneel horeca-object bestaande uit diverse zalen, vergaderruimten, een restaurant, een grandcafé, een oranjerie, een hoogwaardige keuken en diverse zon- en schaduw biedende terrassen!


https://www.huurbieding.nl/aanbod/winkelpand/weert-geuzendijk-35/3268

SCHEPENLAAN 3 - Weert
Het kantoorcomplex "
Schepenhuis" heeft sedert begin dit jaar al twee nieuwe huurders mogen verwelkomen, te weten Zuiderhuis en Brinkmans adviesbureau:


https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/weert-schepenlaan-3/2067

VAN BERLOSTRAAT 47 - Weert
Representatieve winkelruimte welke onder andere is voorzien van complete inrichting op uitstekende ligging in hartje centrum Weert.


https://www.huurbieding.nl/aanbod/winkelpand/weert-van-berlostraat-47/2021


Terug naar het nieuws overzicht