Kantoor en werkplekken te huur op het Pettelaarpark in Den Bosch.

6 april 2020

Kantoor en werkplekken te huur op het Pettelaarpark in Den Bosch.

Pettelaarpark is dé kantorenlokatie van 's-Hertogenbosch, gelegen pal naast het Provinciehuis van Noord Brabant. 

Pettelaarpark is gelegen pal aan de A2. De bereikbaarheid per eigen vervoer is dan ook uitstekend. De bereikbaarheid per bus is goed. De binnenstad en het NS Station zijn binnen 5 tot 10 autominuten bereikbaar 

Pettelaarpark 110 te Den Bosch:
Een kantoorgebouw gelegen op het kantorenpark ‘’Pettelaarpark’’ aan de zuidkant van Den Bosch dat momenteel volledig gerenoveerd wordt, beschikt over energielabel A. Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de op- en afritten van de A2.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-bosch-pettelaarpark-110/3165

Pettelaarspark 69 te 's-Hertogenbosch:
Regus Den Bosch Pettelaarpark, gelegen in de oude vestingstad Den Bosch, zult u van veel meer genieten dan alleen de kantoorruimte. Zo zijn er diverse vergaderruimtes, co-working spaces en zelfs virtuele kantoren beschikbaar voor de verhuur. Het maakt niet uit of u privékantoorruimte, co-workingruimte, vergaderruimte, conferentiefaciliteiten of een flexwerkplek nodig heeft. Meer informatie over de speciale Regus oplevering:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/s-hertogenbosch-pettelaarpark-69/2892\

Pettelaarspark 80 te Den Bosch:
Het gebouw heeft de naam Le Triangle gekregen vanwege zijn unieke vorm. Het gebouw heeft een goede zichtlocatie vanwege de ligging direct aan de A2 en heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling. De representatieve entree is afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een receptiebalie. Daarnaast is op de begane grond een bedrijfsrestaurant ruimte aanwezig.
Le Triangle beschikt over een groot parkeerterrein van bijna 170 plaatsen. 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-bosch-pettelaarpark-80/1687

Terug naar het nieuws overzicht