Kantoor en werkplekken Frame Offices online!

13 oktober 2020

Kantoor en werkplekken Frame Offices online!

 

Kantoorruimtes Amsterdam - Frame offices

De Entree 201
Op zoek naar een full-service kantoorruimte in Amsterdam? Dit kantoor aan De Entree 201 biedt de perfecte gelegenheid om zorgeloos uw business activiteiten uit te voeren. De totale ruimte bestaat uit 1100 m2, waarvan alle kantoorunits full-service zijn. Zie: 
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/amsterdam-de-entree-201-1101hg/4897

De Cuserstraat 91
Kantorenpark Cuserpark is gelegen nabij de bruisende Zuidas en de Bosbaan. De geschikte plek voor een eigentijds kantoor. Het Cuserpark betreft een hoogwaardige kantorenparkontwikkeling bestaande uit 5 gebouwen. De gebouwen zijn gesitueerd rond een besloten plein. Onder het complex bevindt zich een ruime parkeergarage. Zie: 
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/amsterdam-de-cuserstraat-91-1081cn/4896

Kantoorruimtes Flemingweg 8, Alphen aan den Rijn - Frame offices 

Frame Offices, een hoogwaardig solitair kantoorgebouw, heeft onlangs haar deuren geopend aan de rand van Alphen aan den Rijn direct gelegen aan de Rijksweg N11, in het voormalig kantoor van de Rabobank. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw talent optimaal in te zetten en uw bedrijf maximaal te ondersteunen.   Zodra u hier binnenloopt, voelt u wat hun idee is achter ’great place to accelerate your business’. Een sfeer die ruimte en internationale allure uitademt, een geweldige koffiebar, fantastische receptionistes en overal comfortabele werk- en lunchplekken. Dat is de inspirerende kantoorbeleving die Frame Offices u te bieden heeft.
Meer informatie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/alphen-aan-den-rijn-flemingweg-8/3497

Kantoorruimtes Atoomweg 63, Utrecht - Frame offices

Het volledig gerenoveerde kantoorpand aan de Atoomweg 63 in bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht is ideaal voor ondernemers. Het gebouw dat goed te bereiken is via de A2 beschikt over veel verschillende opties en biedt veel flexibiliteit. 

In het gebouw zijn verschillende kantoorunits te huur vanaf 25 m2. Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? Doordat het mogelijk is om scheidingswanden te plaatsen kan er binnen het gebouw een privékantoor worden gerealiseerd. Daarnaast zijn er op deze bedrijfslocatie vergaderruimtes aanwezig. Meer informatie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-atoomweg-63/3499

Kantoorruimtes Kennemerplein 6-14, Haarlem - Frame offices

Op zoek naar een representatieve kantoorruimte in het centrum van Haarlem? In dit kantoorgebouw achter het treinstation van Haarlem zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Binnen het gebouw huren verschillende bedrijven kantoorruimte, variërend van organisaties die actief zijn in de advocatuur tot reclamebureaus. De locatie waar dit kantoorgebouw zich bevindt, is te kenmerken als een dynamische plek waar werken en vrijentijdsvoorzieningen samenkomen. Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/haarlem-kennemerplein-6-14/3495

Kantoorruimtes Rotterdam - Frame offices

Blaak 16
In het Rotterdamse stadshart ligt Blaak 16. Op steenworp afstand vindt u zowel de Markthal als Station Blaak. Een royale ontvangsthal waarin de strakke lijnen van de gevels zijn doorgetrokken, vormt de entree naar de indrukwekkende kantoortoren. Het grote glasoppervlak in de gevels zorgt voor een bijzondere lichtinval die bijdraagt aan de overweldigende beleving van het gebouw. Meer info:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-blaak-16/3496

Coolsingel 104
Bankgebouw als Rijksmonument! Diverse werkplekken en kantoorruimtes te huur vlakbij het Stadhuis en de Maas, in het stedelijk hart van Rotterdam. Vanaf de elfde verdieping heeft elke kantoorunit een spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug, de Coolsingel of op het historische Schielandhuis met tuin.

Kantoren zijn te huur vanaf 27 m² en bevinden zich op de eerste tot en met de elfde verdieping. De kleinste kantoorunits zijn al geschikt voor maximaal 4 personen. De units kunnen zowel gemeubileerd als ongemeubileerd gehuurd worden. Ons ontwerpteam helpt je graag op weg. Meer informatie op de volgende pagina:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-coolsingel-104/3494

Kantoorruimtes Leiden, Kanaalpark 140 - Frame offices

Frame Offices is een full-service businesscenter in Leiden, welke zich bevindt op een uitstekende locatie vlakbij de snelweg A4 met een mooi uitzicht over het Rijn-Schiekanaal.

Bij ons huurt u tegen zeer concurrerende huurprijzen, zonder enige contractuele huurverplichting, een werkplek, een volledig ingericht kantoor, traditionele kantoorruimte of vergaderruimte. Op de begane grond vijf vergaderzalen met elk een eigen uitstraling en onze inspirerende flexcampus met circa 60 werkplekken. Op de eerste verdieping kunt u volledig gemeubileerde kantoorruimte vanaf 20 m² flexibel huren. Lees meer:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/leiden-kanaalpark-140/3493

Kantoorruimtes Den Haag, Alexanderveld 5-9   - Frame offices

Samen met The Hague Humanity Hub activeert Frame Offices een zelfverzekerde gemeenschap voor de instellingen die werken aan thema’s als vrede en recht. Frame Offices ondersteunt de instellingen bij het bereiken van hun doelen, door het bieden van een eerste klas werkomgeving , flexibele huuroplossingen en community services, zie: 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/den-haag-alexanderveld-5-9/3635

Kantoorruimtes Hoofddorp, Mercuriusplein 1 - Frame offices

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maakt, zie: 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/hoofddorp-mercuriusplein-1/3492

Kantoorruimtes Leiden, Lange Marktstraat 1   - Frame offices

Full-service kantoorruimtes te huur aan de Lange Marktstraat 1! De huurprijzen zijn all-inclusive; G/W/E, internet, schoonmaak en receptiediensten:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/leeuwarden-lange-marktstraat-1/3483

Kantoorruimte Rotterdam, Karl Weisbardstraat  181 -201 - Frame Offices

Hier vind je kantoor loften met 4m vrije hoogte en industrieel grote raampartijen. Ideale plek tegenover Erasmus MC voor Life Sience & Health innovators, gamechangers en vrijdenkers.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-karl-weisbardstraat-181-201/3961

Kantoorruimte Rotterdam, Prins Aldexanderplein 5-21 - Frame Offices

Kantoorgebouw "Jupiter" is een representatief kantoorgebouw voorzien van Serviced Offices, meeting rooms, flexplekken en een Community App gelegen op kantorenpark Alexander, direct naast winkelcentrum-Alexandrium en het NS Intercity-station Rotterdam/Alexander.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-prins-alexanderplein-5-21/3960

Kantoorruimte De Meern, Rijnzathe 6 - Frame Offices

New Delphi is een kleine stad in gebouw met een goede business vibe. Een modern, centraal gelegen kantoorgebouw gunstig gelegen op het dynamische en moderne bedrijventerrein Oudenrijn direct aan de A12, op 10 minuten van het centrum van Utrecht. Zie: 
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/de-meern-rijnzathe-6-3454pv/4894

Kantoorruimte Zwolle, Zwartewaterallee 56 - Frame Offices

In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt jouw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al jouw zorgen rondom jouw huur- en werkomgeving uit handen, zodat jouw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van jouw eigen business. Neem hier een kijkje binnen bij Frame Offices  Zwolle:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/zwolle-zwartewaterallee-56-8031dx/5232 

 

 Waarom Frame Offices?

- Hanteren zeer scherpe tarieven;
- Beden maximale flexibiliteit;
- Zijn een full-service businesscenter;
- Bieden ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Locaties uitstekend bereikbaar.

Terug naar het nieuws overzicht