Kantoor en werkplekken Frame Offices online!

13 oktober 2020

Kantoor en werkplekken Frame Offices online!

 

Kantoorruimtes Flemingweg 8, Alphen aan den Rijn - Frame offices 
Frame Offices, een hoogwaardig solitair kantoorgebouw, heeft onlangs haar deuren geopend aan de rand van Alphen aan den Rijn direct gelegen aan de Rijksweg N11, in het voormalig kantoor van de Rabobank. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw talent optimaal in te zetten en uw bedrijf maximaal te ondersteunen.   Zodra u hier binnenloopt, voelt u wat hun idee is achter ’great place to accelerate your business’. Een sfeer die ruimte en internationale allure uitademt, een geweldige koffiebar, fantastische receptionistes en overal comfortabele werk- en lunchplekken. Dat is de inspirerende kantoorbeleving die Frame Offices u te bieden heeft. Meer informatie:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/alphen-aan-den-rijn-flemingweg-8/3497

Kantoorruimtes Van Asch van Wijkstraat 55, Alphen aan den Rijn - Frame offices
Naast Amersfoort Centraal Station ligt het grootschalige multitenant kantoorgebouw ‘Hoek 3’. Het kantoorgebouw heeft een totaal metrage van circa 30.000 m² verdeeld over drie bouwdelen die door middel van twee atriums en een restaurant met elkaar zijn verbonden. De verdiepingen worden gekenmerkt door lichte, en grote vloervelden tot circa 1.000 m² v.v.o. Lees meer:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amersfoort-van-asch-van-wijkstraat-55/3498

Kantoorruimtes Atoomweg 63, Utrecht - Frame offices
Het volledig gerenoveerde kantoorpand aan de Atoomweg 63 in bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht is ideaal voor ondernemers. Het gebouw dat goed te bereiken is via de A2 beschikt over veel verschillende opties en biedt veel flexibiliteit. 

In het gebouw zijn verschillende kantoorunits te huur vanaf 25 m2. Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? Doordat het mogelijk is om scheidingswanden te plaatsen kan er binnen het gebouw een privékantoor worden gerealiseerd. Daarnaast zijn er op deze bedrijfslocatie vergaderruimtes aanwezig. Meer informatie:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-atoomweg-63/3499

Kantoorruimtes Kennemerplein 6-14, Haarlem - Frame offices
Op zoek naar een representatieve kantoorruimte in het centrum van Haarlem? In dit kantoorgebouw achter het treinstation van Haarlem zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Binnen het gebouw huren verschillende bedrijven kantoorruimte, variërend van organisaties die actief zijn in de advocatuur tot reclamebureaus. De locatie waar dit kantoorgebouw zich bevindt, is te kenmerken als een dynamische plek waar werken en vrijentijdsvoorzieningen samenkomen.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/haarlem-kennemerplein-6-14/3495

Kantoorruimtes Rotterdam - Frame offices

Blaak 16
In het Rotterdamse stadshart ligt Blaak 16. Op steenworp afstand vindt u zowel de Markthal als Station Blaak. Een royale ontvangsthal waarin de strakke lijnen van de gevels zijn doorgetrokken, vormt de entree naar de indrukwekkende kantoortoren. Het grote glasoppervlak in de gevels zorgt voor een bijzondere lichtinval die bijdraagt aan de overweldigende beleving van het gebouw. Meer info:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-blaak-16/3496

Coolsingel 104
Bankgebouw als Rijksmonument! Diverse werkplekken en kantoorruimtes te huur vlakbij het Stadhuis en de Maas, in het stedelijk hart van Rotterdam. Vanaf de elfde verdieping heeft elke kantoorunit een spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug, de Coolsingel of op het historische Schielandhuis met tuin.

Kantoren zijn te huur vanaf 27 m² en bevinden zich op de eerste tot en met de elfde verdieping. De kleinste kantoorunits zijn al geschikt voor maximaal 4 personen. De units kunnen zowel gemeubileerd als ongemeubileerd gehuurd worden. Ons ontwerpteam helpt je graag op weg. Meer informatie op de volgende pagina:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-coolsingel-104/3494

Kantoorruimtes Leiden, Kanaalpark 140 - Frame offices
Frame Offices is een full-service businesscenter in Leiden, welke zich bevindt op een uitstekende locatie vlakbij de snelweg A4 met een mooi uitzicht over het Rijn-Schiekanaal.

Bij ons huurt u tegen zeer concurrerende huurprijzen, zonder enige contractuele huurverplichting, een werkplek, een volledig ingericht kantoor, traditionele kantoorruimte of vergaderruimte. Op de begane grond vijf vergaderzalen met elk een eigen uitstraling en onze inspirerende flexcampus met circa 60 werkplekken. Op de eerste verdieping kunt u volledig gemeubileerde kantoorruimte vanaf 20 m² flexibel huren. Lees meer:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/leiden-kanaalpark-140/3493

 

Waarom Frame Offices?

- Wij hanteren zeer scherpe tarieven;
- Wij bieden maximale flexibiliteit;
- Wij zijn een full-service businesscenter;
- Wij bieden ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Wij zijn uitstekend bereikbaar.

Terug naar het nieuws overzicht